Milestone Reminder for Mac

Milestone Reminder for Mac 2.0.2

Опис

Milestone Reminder за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви помага да управувате и да ги организирате родендените на вашето семејство, пријатели и соработници. Со својата беспрекорна интеграција со адресарот и iCal на Apple, оваа алатка го олеснува следењето на важни датуми и никогаш повеќе не пропушта роденден.

Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење, со интуитивен интерфејс кој ви овозможува брзо додавање или ажурирање на датумот на раѓање на личноста. Откако ќе се додаде, софтверот автоматски ќе ги истакнува родендените што се приближуваат на постепен начин за да можете однапред да планирате и да бидете сигурни дека имате доволно време да се подготвите за прославата.

Една од клучните карактеристики на Milestone Reminder за Mac е неговата интеграција со адресарот на Apple. Ова значи дека сите информации за вашите контакти се добиени од вашиот адресар, што го олеснува чувањето на сè на едно место. Можете исто така да додавате или ажурирате датум на раѓање на некоја личност директно од софтверот.

Друга одлична карактеристика на Milestone Reminder за Mac е неговото интелигентно извоз на родендени на iCal. Ова значи дека не мора рачно да извезувате родендени секогаш кога има промени во софтверот. Наместо тоа, постоечките настани во iCal ќе се ажурираат автоматски при вашиот следен извоз.

Покрај овие функции, Milestone Reminder за Mac исто така ви овозможува да преместувате настани во други календари на iCal доколку е потребно. Ова ви дава поголема флексибилност кога станува збор за управување со вашиот распоред и следење на важни датуми.

Генерално, Milestone Reminder за Mac е суштинска алатка за секој кој сака да остане организиран и никогаш повеќе да не пропушти важен роденден. Со својата беспрекорна интеграција со адресарот и iCal на Apple, интуитивен интерфејс, функција за постепено истакнување, интелигентни можности за извоз и способност за преместување настани во други календари – овој софтвер за продуктивност има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Michel Dalal
Страница на издавачи http://www.micheldalal.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-06-25
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 2.0.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Барања Apple Address Book
Цена $6.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 171

Comments:

Најпопуларни