Giggles Computer Funtime For Baby - ABC's & 123's for Mac

Giggles Computer Funtime For Baby - ABC's & 123's for Mac 1

Опис

Giggles Computer Funtime For Baby - ABC's & 123's for Mac е наградуван и критички признат софтвер дизајниран специјално за бебиња на возраст од 6 до 36 месеци. Овој уникатен софтвер за допирање на копчињата им овозможува на бебињата да допираат и допираат кое било копче на тастатурата за прекрасна забава на екранот. Бебињата едноставно го сакаат тоа!

Создадена со мали умови, Giggles Baby - ABC's & 123's е задолжителна игра која обезбедува бескрајни часови за забава и можности за учење за вашето малечко. Програмата го заклучува системот, чувајќи ги вашите вредни датотеки безбедни додека вашето бебе ужива да игра.

Со повеќе од 14 активности за допирање клучеви погодни за бебиња и повеќе од 60 песни, оваа игра нуди широк спектар на активности кои ќе го одржат вашето бебе ангажирано и забавувано. Во овој наслов, малите ги допираат копчињата за да се појават буквите и бројките на екранот, градежните блокови се спуштаат, тркачките автомобили се тркаат низ екранот, бројат животни и многу други забавни активности.

Играта содржи шарени графики кои сигурно ќе го привлечат вниманието на вашето бебе, а истовремено ќе му помогнат да научи за боите и формите. Звучните ефекти се исто така привлечни и помагаат да се стимулираат нивните аудитивни сетила.

Една од најдобрите работи за Giggles Baby - ABC's & 123's е неговата леснотија на користење. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте играле компјутерски игри, ќе ви биде лесно да се движите низ различните нивоа на оваа игра.

Оваа верзија е првото издание на CNET Download.com што значи дека е тестирана од експерти за развој на софтвер, обезбедувајќи квалитетни перформанси кога се инсталирани во компјутери Mac.

Генерално, Giggles Computer Funtime For Baby - ABC's & 123's for Mac е одличен избор ако барате забавна, но едукативна игра која ќе го забавува вашето бебе, а истовремено ќе му помогне да развие основни вештини како што се координација рака-око, когнитивни способности како и развој на јазикот преку изложување на букви, бројки, звуци и бои. Со својот кориснички интерфејс, шарена графика и привлечни звучни ефекти, овој наградуван софтвер стана омилен меѓу родителите кои сакаат нивните бебиња да се забавуваат додека учат дома.

Целосни спецификации
Издавач Leveractive
Страница на издавачи http://www.Giggles.net
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-06-26
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1
Барања за ОС Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X 10.1/10.2/10.3/10.4/10.5
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 935

Comments:

Најпопуларни