SiteGrinder Mac for Photoshop prior to CS3 for Mac

SiteGrinder Mac for Photoshop prior to CS3 for Mac 2.0.9

Опис

SiteGrinder Mac за Photoshop пред CS3 за Mac е моќен и иновативен софтвер кој ви овозможува да креирате прекрасни веб-локации за минути и часови наместо за денови и недели. Тоа е додаток за Photoshop што го користите од Photoshop, со што е лесно да се разбере вашиот дизајн и соодветно да се изградат веб-страници.

Со SiteGrinder, не ви требаат никакви вештини за кодирање или програмирање. Сè што треба да направите е да ги именувате вашите слоеви на Photoshop со неколку совети, а SiteGrinder ќе открие што да прави и да го направи. Ова го прави процесот на градење веб-страници неверојатно брз, ефикасен и без проблеми.

SiteGrinder може да изгради практично сè што ќе ви треба за вашата веб-локација. Тоа не само што гради страници; може лесно да изгради цели локации. Софтверот поддржува конверзија на стилизиран текст, скролување текст, хиперврски, паѓачки менија, целосна поддршка за галерии, формулари, формулари за контакт, создавање слајдшоу со Flash и многу повеќе.

Ако веќе знаете јазици за кодирање HTML или CSS, тогаш е можно да ги вклучите во креираните страници со SiteGrinder. Оваа функција им дава на корисниците флексибилност што им е потребна при креирањето на нивните дизајни на веб-локации.

Една од најимпресивните карактеристики на SiteGrinder е неговата способност за автоматско повторно користење на графики додека ги спојува заедно, што ја минимизира големината на страниците без да се загрози квалитетот или функционалноста. Ова осигурува дека вашата веб-локација брзо се вчитува без да се жртвува визуелната привлечност или корисничкото искуство.

Излезот SiteGrinder работи во сите главни прелистувачи, како што е Chrome Firefox Safari Opera Edge итн., обезбедувајќи максимална компатибилност на различни платформи, така што секој може да пристапи до вашата страница без оглед на нивниот тип на уред или верзија на оперативниот систем.

Интерфејсот на софтверот е лесен за користење, што го прави лесен дури и за почетници кои немаат претходно искуство во веб-развој или дизајн работа со оваа алатка ефективно од самиот почеток! Првото издание на CNET Download.com беше добро прифатено од корисниците кои ја ценат неговата едноставност, но сепак моќните способности при креирање веб-локации брзо без никакви проблеми!

Како заклучок: ако барате иновативен начин да креирате неверојатни веб-страници брзо без да имате никакво знаење за кодирање, тогаш не гледајте подалеку од SiteGrinder Mac за Photoshop пред CS3! Со својот интуитивен интерфејс во комбинација со моќни функции како автоматско спојување на графичка повторна употреба, минимизирање на големини на страници итн., овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за веб-развој на неколку степени!

Целосни спецификации
Издавач Media Lab
Страница на издавачи http://www.medialab.com/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-07-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 2.0.9
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1450

Comments:

Најпопуларни