iTool WMV To iPhone Converter For MAC

iTool WMV To iPhone Converter For MAC 1

Mac / iTool Software / 2719 / Целосни спецификации
Опис

iTool WMV во iPhone Converter за Mac е моќен софтвер за видео конверзија кој ви овозможува да ги конвертирате вашите WMV филмови во формати компатибилни со iPhone. Со овој софтвер, можете да уживате во омилените WMV филмови на вашиот iPhone во секое време и каде било.

Процесот на конверзија е брз и ефикасен, со одличен квалитет на звук и слика. Корисничкиот интерфејс на софтверот го олеснува користењето за секој, дури и ако немате претходно искуство со видео конверзија.

Клучни карактеристики:

1. Брза брзина на конверзија: iTool WMV конверторот на iPhone за Mac има голема брзина на конверзија што ви овозможува брзо да ги конвертирате вашите видеа без да го жртвувате квалитетот.

2. Излез со висок квалитет: софтверот произведува висококвалитетен излез што го задржува оригиналниот квалитет на звукот и сликата на изворната датотека.

3. Кориснички интерфејс: интерфејсот на софтверот е дизајниран да биде лесен за користење, што го прави достапен дури и за почетници.

4. Конверзија на серии: Можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш користејќи iTool WMV во iPhone конвертор за Mac, заштедувајќи време и напор.

5. Приспособливи поставки: Можете да приспособите различни поставки како што се резолуција на видео, брзина на слики, брзина на битови итн., според вашите преференции.

6. Функционалност за преглед: можете да го прегледате излезот пред да ја конвертирате датотеката за да можете однапред да ги направите сите неопходни прилагодувања.

7. Поддршка за повеќе формати: iTool WMV кон iPhone конверторот за Mac поддржува повеќе влезни формати како AVI, MPEG-1/2/4, FLV, MOV, 3GP/3G2, VOB/DVD/PAL/NTSC/MPEG-2 PS/ HD MPEG-4 TS итн., што го прави разновиден во однос на компатибилноста со различни типови медиумски датотеки.

Зошто да изберете iTool WMV конвертор на iPhone за MAC?

1) Интерфејс лесен за употреба

Корисничкиот интерфејс на iTool WMV To iPhone Converter For MAC го олеснува секој – без оглед на нивната техничка експертиза – ефективно да ја користи оваа моќна алатка.

2) Брза брзина на конверзија

Со своите напредни алгоритми и оптимизирани можности за изведба, iToolWMVToiPhoneConverterForMAC обезбедува молскавично брзи конверзии без да се загрози квалитетот или прецизноста.

3) Висококвалитетен излез

iToolWMVToiPhoneConverterForMAC гарантира дека сите конвертирани видеа ја задржуваат својата оригинална аудиовизуелна верност – така што корисниците никогаш не треба да се грижат дали ќе изгубат важни детали или нијанси за време на процесот на конверзија.

4) Разновидна компатибилност

Без разлика дали корисниците работат со AVI,MPEG-1/2/4, FLVMOV, 3GP/3G2, VOB/DVD/PAL/NTSC/MPEG - 2 PS/HD MPEG - 4 TS или други популарни медиумски формати, iToolWMVToiPhoneConverterForMAC обезбедува беспрекорна компатибилност низ сите платформи.

5) Приспособливи поставки

Корисниците имаат целосна контрола врз секој аспект од нивните конверзии благодарение на приспособливите поставки како што се резолуцијата на видеото, стапката на слики и брзината на битови. Ова ниво на флексибилност обезбедува максимална ефикасност додека го минимизира потрошеното време или ресурси.

Како да се користи iToolWMVToiPhoneConverterForMAC?

Чекор еден: Преземете и инсталирајте

За да започнете со iToolsWMVTiPhoneConverterforMac, едноставно преземете ја и инсталирајте ја програмата на вашиот компјутер. Откако ќе ја инсталирате, ќе бидете подготвени да започнете со конвертирање на вашите омилени видео без време!

Чекор два: Додајте ги вашите видео датотеки

Следно, ќе треба да ги додадете видео-датотеките што сакате да ги конвертирате во програмата. Едноставно кликнете на „Додај датотека“ и изберете ја саканата датотека(и).

Чекор три: Прилагодете ги вашите поставки

Откако ќе ги додадете сите посакувани датотеки, можете да приспособите различни поставки како видео-резолуција и бит-стапка според вашите преференции.

Чекор четири: Започнете со конвертирање!

Конечно, време е да започнете да ги конвертирате вашите датотеки со видео.

Заклучок:

Overall,iToolsWMTiPhoneConverterforMacis anexcellenttoolthatprovidesuserswithfast,easy,andefficientwaystoconverttheirfavoritevideosintocompatibleformatsforuseoniPhonesandothermobiledevices.Withitsuser-friendlyinterface,customizablesettings,andhigh-qualityoutputcapabilities,thissoftwareisidealforalltypesofusers–frombeginnerstotech-savvyprofessionalsalike.Soifyou'relookingforapowerful,videotranscodingtoolthatdeliversresultslooknofurtherthanIToolsWMTiPhoneconverterformac!

Целосни спецификации
Издавач iTool Software
Страница на издавачи http://www.itoolmac.com
Датум на издавање 2008-07-24
Датум на додавање 2008-07-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 1
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.5
Барања Mac OS X 10.3/10.4/10.5
Цена $19.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2719

Comments:

Најпопуларни