iTool iPhone Video Converter For MAC

iTool iPhone Video Converter For MAC 1

Mac / iTool Software / 1112 / Целосни спецификации
Опис

iTool iPhone Video Converter For MAC е моќен и лесен за употреба софтвер за видео конверзија кој ви овозможува да конвертирате датотеки од сите популарни видео формати во видео формат на iPhone. Со овој софтвер, можете да извлечете аудио датотеки од сите популарни видео формати во MP3 или M4A за вашиот iPhone.

Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да уживаат во омилените видеа на нивните iPhone телефони. Поддржува широк опсег на влезни формати, вклучувајќи AVI, MPEG, WMV, MOV, MP4, RMVB, MKV и многу повеќе. Можете исто така да конвертирате HD видеа како што се AVCHD (MTS/M2TS), MOD/TOD и TS/TP/M2T во формат компатибилен со iPhone.

Интерфејсот на iTool iPhone Video Converter For MAC е лесен за користење и интуитивен. Не ви треба никакво техничко знаење или вештини за да го користите овој софтвер. Едноставно повлечете и спуштете ги датотеките што сакате да ги конвертирате во прозорецот на програмата и изберете го излезниот формат од паѓачкото мени.

Една од клучните карактеристики на iTool iPhone Video Converter For MAC е неговата способност за сериска конверзија. Ова значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш без да чекате секоја датотека да заврши со конвертирање пред да започнете друга.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да извлекува аудио од видеа. Можете лесно да извлечете аудио записи од вашите омилени филмови или ТВ серии и да ги зачувате како MP3 или M4A датотеки за репродукција на вашиот iPhone.

iTool iPhone Video Converter For MAC, исто така, доаѓа со голем број напредни поставки кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите излезни видеа според вашите преференции. Можете да ги прилагодите параметрите како што се резолуција, брзина на слики, брзина на битови и повеќе.

Покрај неговите моќни способности за конверзија, iTool iPhone Video Converter For MAC нуди и брзи брзини на конверзија без да се загрозува квалитетот. Ова значи дека можете да уживате во висококвалитетни видеа на вашиот iPhone без да чекате предолго за да се конвертираат.

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен видео конвертор за вашиот Mac, кој е специјално дизајниран за конвертирање видеа во оптимизиран формат за iPhone-и, тогаш не гледајте подалеку од iTool iPhone Video Converter For MAC!

Целосни спецификации
Издавач iTool Software
Страница на издавачи http://www.itoolmac.com
Датум на издавање 2008-07-24
Датум на додавање 2008-07-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 1
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.5
Барања Mac OS X 10.3/10.4/10.5
Цена $24.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1112

Comments:

Најпопуларни