USBShow for Mac

USBShow for Mac 1.0

Опис

Дали сте уморни од носење гломазни портфолија или се грижите дали вашиот USB стик ќе работи на туѓ компјутер? Не гледајте подалеку од USBShow за Mac, софтверот за повеќе платформи што работи директно од USB флеш-уред на Mac, Windows и Linux.

USBShow е совршено решение за секој што треба да ги прикаже своите фотографии или портфолио во движење. Со овој софтвер, можете лесно да ги складирате сите ваши слики на пренослив USB стик и да ги носите со себе каде и да одите. Нема повеќе влечење по тешки врзива или грижи за проблеми со компатибилноста со различни оперативни системи.

Една од најдобрите работи за USBShow е колку е лесно да се користи. Едноставно ставете го на вашиот стап и повлечете ги вашите фотографии на уредот - нема што воопшто да конфигурирате. Едноставно функционира! И бидејќи ништо не е инсталирано на самиот компјутер, нема потреба да се грижите дали ќе оставите какви било траги кога ќе завршите.

Друга одлична карактеристика на USBShow е неговата достапност. За помалку од 10 долари, можете да имате мир на умот знаејќи дека вашето портфолио секогаш ќе биде достапно без разлика каде сте или каков тип на компјутерски систем ќе наидете.

Но, не дозволувајте неговата ниска цена да ве измами - овој софтвер е одличен кога станува збор за функционалноста. Со поддршка за повеќе формати на датотеки, вклучувајќи JPEG, PNG, BMP и GIF, како и приспособливи опции за приказ на слајдови, како што се ефектите на транзиција и временски интервали; нема ограничување за тоа какви презентации или изложби може да се креираат со помош на оваа алатка.

И затоа што работи директно од пренослив уред како флеш драјв наместо да се инсталира на поединечни компјутери; корисниците никогаш повеќе не треба да се грижат за проблемите со компатибилноста! Без разлика дали користат компјутери со Windows на работа или Mac компјутери дома; секој може да пристапи до нивните датотеки без никакви проблеми, делумно благодарение на неговите можности за меѓуплатформи!

Во заклучок; ако преносливоста и леснотијата на користење се важни фактори при изборот на деловен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од USBShow за Mac! Оваа прифатлива, но моќна алатка го олеснува прикажувањето на фотографии и портфолија, истовремено обезбедувајќи мир на умот, знаејќи дека проблемите со компатибилноста сега се минато!

Целосни спецификации
Издавач TracyValleau
Страница на издавачи http://tracyvalleau.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2008-07-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Mac OS X 10.4 or later; Windows XP or later; Linux w/GPT+ 2.n USB Stick (Flash Drive)
Цена $9.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 210

Comments:

Најпопуларни