MacVCD for Mac

MacVCD for Mac 3.2

Mac / Mireth Technology / 40045 / Целосни спецификации
Опис

MacVCD за Mac - Врвен видео плеер за вашиот OS X

Дали сте уморни од користење на комплицирани видео плеери за кои е потребно многу техничко знаење за работа? Дали сакате медиа плеер кој е лесен за користење и ги нуди сите функции за репродукција што ви се потребни? Не гледајте подалеку од MacVCD за Mac!

MacVCD е лесен за користење медиа плеер дизајниран специјално за OS X. Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности за репродукција, тој е совршено решение за секој кој сака да ужива во омилените филмови и видеа без мака.

Една од најистакнатите карактеристики на MacVCD е неговото препознавање на формат на видео ЦД. Ова значи дека можете да репродуцирате VCD во само еден чекор, без да се грижите за какви било комплицирани поставки или конфигурации. И ако имате други видови филмови - XVCD, AVI, DivX, MPEG, видео, филмови Quicktime, Photo VCD или караоке VCD - не грижете се! MacVCD може лесно да се справи со сите нив.

Но, она што навистина го издвојува MacVCD од другите медиа плеери е неговата леснотија на користење. За разлика од некои други софтверски програми за кои е потребно многу техничко знаење за ефикасно функционирање, MacVCD е дизајниран со едноставност на ум. Без разлика дали сте искусен корисник на компјутер или целосно почетник кога станува збор за технологијата, овој софтвер ќе го најдете неверојатно лесен за користење.

Покрај неговиот кориснички интерфејс и моќните способности за репродукција, има многу други причини зошто мислиме дека MacVCD е врвниот видео плеер за вашиот OS X:

- Висококвалитетна репродукција: со поддршка за повеќе формати на датотеки и кодеци (вклучувајќи MPEG-1/2/4), како и напредни алгоритми за расплетување и вградени алатки за корекција на бои.

- Приспособливи поставки: можете да приспособите различни поставки како што се нивоата на осветленост/контраст/заситеност/нијанса/гама според вашите преференции.

- Режим на цел екран: уживајте во омилените филмови на целиот екран без никакво одвлекување.

- Поддршка за плејлисти: креирајте плејлисти со вашите омилени видеа/филмови за да ви бидат секогаш при рака кога е потребно.

- Поддршка за преводи: Додајте преводи на различни јазици за секој да може да ужива во гледањето на својот омилен филм без оглед на јазичните бариери.

Генерално, веруваме дека ако барате лесен за користење, но моќен медиа плеер кој ги нуди сите функции што ви се потребни (и повеќе!), тогаш не гледајте подалеку од MacVDCD. Совршено е без разлика дали гледате филмови сами или со пријателите/членовите на семејството - сите ќе ценат колку е едноставно!

Целосни спецификации
Издавач Mireth Technology
Страница на издавачи http://www.mireth.com/
Датум на издавање 2010-08-14
Датум на додавање 2008-10-13
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 3.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.5 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40045

Comments:

Најпопуларни