Product Key Explorer for Mac

Product Key Explorer for Mac 1.0.4

Опис

Истражувач на клучеви за производи за Mac: Лесно вратете ги изгубените клучеви на производот

Ако сте корисник на Mac, знаете колку е важно да ги следите клучевите на вашиот софтверски производ. Без нив, нема да можете повторно да ги инсталирате омилените програми ако нешто тргне наопаку со вашиот компјутер. И да се соочиме со тоа - губењето на тие клучеви може да биде скапа грешка.

Тоа е местото каде што доаѓа Explorer за клучеви за производи. Ова моќно софтверско решение е дизајнирано да ви помогне да ги вратите клучевите на производот за сите софтверски програми инсталирани на вашиот Mac компјутер. Со само неколку кликања, можете да ги вратите сериските броеви за Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Illustrator, Adobe InDesign и многу други популарни апликации.

Но, тоа не е се – Product Key Explorer го открива и вашиот сериски број на Mac OS, така што ќе имате се што ви треба за повторно да го инсталирате оперативниот систем доколку е потребно.

Зачувајте ги вашите сериски броеви во повеќе формати

Откако Product Key Explorer ќе ги врати сите ваши клучеви на производот и сериски броеви, ви овозможува да ги зачувате во различни формати. Може да изберете од „Txt-датотека со разграничени јазичиња“ (.txt), „CSV“ со запирки „

Оваа флексибилност го олеснува организирањето и управувањето со сите ваши софтверски лиценци на едно место. Никогаш повеќе нема да мора да се грижите дали ќе изгубите трага од важен клуч!

Лесен за употреба интерфејс

Product Key Explorer има интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците на почетниците веднаш да започнат. Програмата брзо и ефикасно го скенира целиот ваш компјутер, прикажувајќи ги сите инсталирани програми заедно со нивните соодветни клучеви за производи.

Можете да ја сортирате листата по име или според типот на клучот (како Windows или Office), со што ќе биде едноставно да го пронајдете она што го барате. И ако има некои програми што не се поддржани од Product Key Explorer (што е ретко), тие ќе бидат јасно означени како такви.

Напредни функции за моќни корисници

Иако Product Key Explorer е дизајниран со едноставност на ум, има и многу напредни функции достапни за моќните корисници кои сакаат поголема контрола врз нивниот процес на управување со лиценца.

На пример, програмата ви овозможува да скенирате оддалечени компјутери на вашата мрежа и да ги вратите и нивните клучеви за производи - совршено ако ви треба попис на лиценци на повеќе машини.

Можете исто така да извезувате извештаи со детали кои лиценци се инсталирани на кои компјутери во вашата организација - идеално за ИТ администратори на кои им се потребни детални информации за нивните софтверски средства.

Заклучок: Добијте мирно управување со лиценца со „Product Key Explorer“.

Во денешното дигитално доба каде што силно се потпираме на нашите компјутери и софтверски апликации секој ден на работа или дома; следењето на информациите за нашата лиценца станува сè поважно, но често се занемарува додека не го изгубиме пристапот поради дефект на хардверот или случајно бришење итн., што резултира со губење време на продуктивност додека се обидуваме очајно да пребаруваме низ старите е-пошта надевајќи се дека некој ги зачувал овие критични информации некаде безбедно!

Со своите моќни способности за скенирање, во комбинација со интерфејсот што е лесен за користење, го прави управувањето со лиценците едноставно, но ефективно; без разлика дали ќе ги вратите изгубените од претходните инсталации или ќе ги следите новите набавки - ако знаете дека сè е организирано и предвидено, ќе заштедите време и пари надолу!

Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во управувањето со лиценца без проблеми денес!

Целосни спецификации
Издавач Nsasoft
Страница на издавачи http://www.nsauditor.com
Датум на издавање 2020-06-02
Датум на додавање 2020-06-02
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X 10.15.3 Catalina
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни