Song Sergeant for Mac

Song Sergeant for Mac 1.9.8

Mac / LairWare Software / 4760 / Целосни спецификации
Опис

Song Sergeant за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви помага лесно да ја организирате вашата музичка библиотека. Ако ви здодеа да гледате ист бенд, албум или песна неколку пати наведени во вашата библиотека, Song Sergeant е решението што сте го барале.

Со своите интелигентни способности за идентификација и отстранување на дупликати, Song Sergeant може брзо да идентификува и отстрани дупликати од вашата музичка библиотека. Исто така, ги преименува неконзистентно именуваните изведувачи и албуми, ги обединува датотеките со песни сираци во вашата библиотека и се занимава со датотеките со песни што недостасуваат.

Една од уникатните карактеристики на Song Sergeant е неговата способност да ги спојува датотеките со песни заедно наместо само грубо да ги брише додатоците. Ова значи дека можете да ги задржите најдобрите информации за песната и најдобриот аудио квалитет дури и ако се од различни датотеки со песни.

Покрај неговите можности за дупликат идентификација и отстранување, Song Sergeant нуди низа други функции дизајнирани да ви помогнат да го извлечете максимумот од вашата музичка библиотека. На пример, ќе го избере најдоброто име од неконзистентни изведувачи и наслови на албуми, внимателно ќе ги замени примероците на незачувани песни во листите за репродукција со оние што се чуваат, ќе ги зачува датумите „Последно пуштени“ и ќе ги спои бројот на репродукција.

Разумните претходно поставени поставки им олеснуваат на повеќето корисници веднаш да започнат со Song Sergeant. Сепак, моќните корисници можат прецизно да контролираат што се смета за дупликат и кои информации за песната и аудио податоци да претпочитаат со менување на правилата на Song Sergeant или рачно избирање на она што сакаат да го задржат.

Друга одлична карактеристика на Song Sergeant е неговата способност да ги прегледува песните пред да направи какви било промени. Ова ви овозможува да пребарувате низ информациите за поврзаните песни и уметнички дела за да се осигурате дека го чувате токму она што го сакате во вашите библиотеки.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за MP3 и аудио што ќе ја обликува вашата музичка библиотека за кратко време - не гледајте подалеку од Song Sergeant за Mac!

Преглед

Song Sergeant за Mac наоѓа и отстранува дупликат песни во вашата iTunes библиотека и папката iTunes Media, користејќи робустен и високо приспособлив анализатор. Покрај тоа што се справува со дупликати, оваа апликација интелигентно ги избира и соодветните етикети во метаподатоците на песните.

Пробното издание на Song Sergeant за Mac може да открие само дупликати на песни, но не и да ги поправи. За да ја тестираме апликацијата, дозволивме да бара дупликати за песни со стандардните поставки, но не успеа да ги најде сите дупликати што намерно ги воведовме. Дури откако ги изменивме преференциите на апликацијата, можевме ефективно да ја користиме апликацијата. Апликацијата добива палци нагоре затоа што е брза, иако самата анализа одзеде малку време, скенирајќи 200 песни за помалку од една минута. За разлика од просечните резултати за откривање дуплирање, апликацијата можеше да ги пронајде сите воведени недоследности на името, иако во една прилика не успеа да го предложи точното име. Што се однесува до песните без родители и исчезнати, Song Sergeant за Mac настапува беспрекорно, отстранувајќи ги избришаните песни од iTunes и додавајќи ги оние што недостасуваат во библиотеката.

Ако барате алатка која ќе ви помогне да ја организирате вашата iTunes библиотека и папката Media, треба да го пробате Song Sergeant за Mac. Но, за да го користите ефективно, ќе треба да вложите малку време во менување на поставките за апликацијата, бидејќи надвор од кутијата не може ефективно да ги пронајде и отстрани дупликатите.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Song Sergeant за Mac 1.3.

Целосни спецификации
Издавач LairWare Software
Страница на издавачи http://www.lairware.com
Датум на издавање 2020-06-02
Датум на додавање 2020-06-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 1.9.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4760

Comments:

Најпопуларни