Translate DotNet for Mac

Translate DotNet for Mac 1.1

Mac / Language Engineering Company / 93 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни да се борите да комуницирате со луѓе кои зборуваат различни јазици? Дали ви треба сигурен софтвер за превод кој може да ви помогне брзо и прецизно да преведувате документи, е-пошта и инстант пораки? Не гледајте подалеку од Преведи DotNet за Mac.

Развиена од Language Engineering Company (LEC), водечки светски провајдер на софтвер за превод на јазици, Translate DotNet е моќна алатка која може да ви помогне да ги срушите јазичните бариери и ефикасно да комуницирате со луѓе од целиот свет. Без разлика дали патувате во странство или работите на меѓународен проект, овој софтвер може да ви го олесни животот со обезбедување брзи и прецизни преводи на 21 различни јазици.

Со LEC's Translate DotNet за Macintosh X, можете брзо да преведувате е-пошта, документи, инстант пораки, дури и цели папки со датотеки на кој било од 21 јазик. Овој софтвер нуди специјализирани кориснички интерфејси прилагодени за секој тип на преведувачка задача. Премиум претплатите вклучуваат технички речници за зголемување на точноста и преводот на Word и PDF-датотеките.

Една од клучните карактеристики што го издвојува Translate DotNet од другите алатки за преведување е неговата широка јазична поддршка. LEC нуди најголем број јазични парови со преводи достапни на арапски, кинески (поедноставен и традиционален), холандски, англиски (САД/Велика Британија), француски (Франција/Канада), германски (Германија/Австрија/Швајцарија), хебрејски, индонезиски/ Бахаса Индонезија/малајски/Бахаса Мелају/, италијански (Италија/Швајцарија), јапонски/Кањи/Хирагана/Катакана/Ромаџи/, корејски/Хангул/Ромаја/, персиски/фарси/дари/таџик/, португалски (Португалија/Бразил)/ Бразилски португалски/, руски/кирилица/латинска транслитерација/, шпански/европски шпански/латиноамерикански шпански/кастилски шпански/мексикански шпански/аргентински шпански/чилеански шпански/венецуелски шпански/гватемалски шпански/никарагва шпански/порторикански шпански/доминиканска република Шпанија/ Кубански Шпанци/Еквадорски Шпанци/Хондурас Шпанци/Панамски шпански//перуански шпански/урагвајски шпански/салвадорски шпански/северни мексикански шпанци/јукатекански шпанци//Јукатек маја шпански/Tzotzil Spanjoh/Majanjoh Spansih Јакалтеко Маја Спансих/Мам Маја Спансих/К'иќ тој' Маја шпански//Тагалог/Филипински/Пилипински//Турски/Туркче/Узбекистан Турски/Азербејџански Турски/Казахстан Турски/Киргистан Турски/Туркменистан Турски/Ујгурски Турција/. Дополнително, поддржува и украински.

Translate DotNet е дизајниран да биде лесен за користење дури и ако немате претходно искуство со софтвер за преведување. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, така што секој може да започне да го користи веднаш без потреба од обука или упатства. Едноставно го избирате изворниот јазик и целниот јазик за вашиот документ или порака, а потоа кликнете на копчето „преведи“ - толку е едноставно!

Друга одлична карактеристика што ја нуди Translate DotNet е неговата способност да ракува со повеќе формати на датотеки, вклучувајќи датотеки на Microsoft Word (.docx), како и датотеки на Adobe Acrobat (.pdf). Ова значи дека без разлика дали работите на извештај или преведувате важна е-порака од клиент во странство - оваа алатка ви го врати грбот!

Ако точноста е важна за вас кога станува збор за преводите, тогаш не гледајте подалеку од премиум претплатата на LEC која вклучува пристап до технички речници специјално дизајнирани за различни индустрии како што се речник за медицинска терминологија, речник за правна терминологија, речник за финансиска терминологија итн. Овие специјализирани речници се се ажурираат редовно, така што тие секогаш содржат ажурирани информации што обезбедуваат точни преводи секој пат.

Како заклучок, ако барате сигурна алатка за превод што обезбедува брзи и точни резултати во повеќе формати на датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Translate Dotnet на LEC! Со својот широк опсег на поддржани јазици и специјализирани речници специфични за индустријата достапни преку премиум претплати - навистина нема ништо друго таму како овој производ!

Целосни спецификации
Издавач Language Engineering Company
Страница на издавачи http://www.lec.com
Датум на издавање 2007-12-04
Датум на додавање 2008-12-04
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC
Барања Mac OS X 10.3 or higher
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 93

Comments:

Најпопуларни