MOTU Universal Audio Install for Mac

MOTU Universal Audio Install for Mac 1.4.9

Mac / Mark of the Unicorn / 28121 / Целосни спецификации
Опис

MOTU Universal Audio Install for Mac е софтвер за двигатели кој обезбедува ажурирања за компатибилност за Mac Intel процесорите и OS 10.5. Исто така е компатибилен со OSX верзии назад до OSX 10.4.x, што го прави разноврсно решение за корисници кои имаат постари оперативни системи.

Овој инсталатер содржи ажурирање на драјверот за MOTU 828, 896, 828mk2, 828mk2 USB, 896HD, Traveler, UltraLite, 8pre, 828mk3, 896mk3 и UltraLite mk3. Со ова ажурирање инсталирано на вашиот систем, можете да уживате во подобри перформанси и стабилност при користење на овие уреди.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата конзола Cuemix која поддржува надворешни контролни површини. Ова значи дека можете да го користите вашиот омилен хардверски контролер за да ги приспособите поставките во Cuemix без да се потпирате само на глувчето или тастатурата.

Освен поддршката за надворешна контрола на површината, Cuemix има и можности за разговор и слушање кои ви овозможуваат да комуницирате со другите членови на вашиот тим за време на сесиите за снимање. Оваа функција е особено корисна во професионални студиски средини каде што е неопходна јасна комуникација помеѓу инженерите и музичарите.

Друга придобивка од користењето на MOTU Universal Audio Install за Mac е тоа што ви овозможува да ги приспособите имињата на I/O портите. Ова значи дека наместо да гледате генерички ознаки како „Влез“ или „Излез“ во вашата DAW (дигитална аудио работна станица), можете да доделите повеќе описни имиња како „Вокален микрофон“ или „Гитара DI“. Ова го олеснува следењето на што е поврзано кога работите на сложени проекти со повеќе влезови и излези.

Cuemix FX сега ги поддржува следните уреди: MOTU 828mkII (Firewire и USB2), Traveler, UltraLite, 896HD, V3HD и новата генерација UltraLite-mk3 Hybrid интерфејс. Со ова ажурирање инсталирано на вашиот систем, ќе можете да ги искористите сите најнови функции достапни на овие уреди, вклучително и напредни способности за обработка на ефекти DSP.

Ако барате лесен начин за подобрување на перформансите и стабилноста кога користите MOTU аудио интерфејси, тогаш не гледајте подалеку од MOTU Universal Audio Install за Mac! Со својот сеопфатен пакет за ажурирање на драјверите што содржи поддршка за многу популарни аудио интерфејси, заедно со моќни функции како поддршка на надворешната контролна површина и приспособливи имиња на I/O порти, нема подобар избор таму!

Целосни спецификации
Издавач Mark of the Unicorn
Страница на издавачи http://www.motu.com/
Датум на издавање 2008-12-27
Датум на додавање 2008-12-27
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.4.9
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања Compatible audio device (see Product Description).
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 28121

Comments:

Најпопуларни