PhoneManager for Mac

PhoneManager for Mac 1.2

Опис

PhoneManager за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да управувате со вашиот телефонски именик, СМС пораки, логоа и обележувачи директно од вашиот Mac компјутер. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, PhoneManager го олеснува организирањето и уредувањето на податоците на вашиот телефон.

Една од клучните карактеристики на PhoneManager е неговата способност да чита именици и од меморијата на телефонот и од SIM картичката. Ова значи дека можете да пристапите до сите ваши контакти на едно место, дури и ако тие се складирани на различни локации на вашиот уред. Дополнително, PhoneManager поддржува продолжени именици од меморијата на телефонот со најмногу 5 броеви и 2 или 4 текстуални пораки за секој запис.

Уредувањето, поставувањето и бришењето записи во вашиот именик е едноставно со PhoneManager. Можете лесно да додавате нови контакти или да ги ажурирате постоечките директно од вашиот Mac компјутер. Плус, меѓународните знаци се целосно поддржани за да можете да складирате имиња и броеви на кој било јазик.

Друга одлична карактеристика на PhoneManager е неговата способност да го зачува целиот телефонски именик како датотека за цели на резервна копија или лесен пренос помеѓу уредите. Можете исто така да извезувате поединечни записи како текстуални датотеки одвоени со јазичиња или да увезете vCards за лесна интеграција со други апликации.

Кога станува збор за управување со СМС пораки на вашиот уред, PhoneManager има се што ви треба. Можете да ги читате дојдовните пораки директно на вашиот Mac компјутер и да одговарате или препраќате по потреба. Плус, испраќањето нови текстуални или пораки со слика е лесно благодарение на вградените алатки за управување со СМС.

Со функцијата QuickFind за лесно наоѓање конкретни записи при испраќање СМС пораки, зачувувајќи ги СМС и СМС-пораки со слики во датотеки, извезувајќи ги како текстуални датотеки одвоени со јазичиња, испраќајќи им повеќе примачи, зачувувајќи ги во уредот за преземање и прикачување логоа (лого на групата за стартување на логото на операторот) уредување обележувачи на Wap (Nokia 6310i само преку Bluetooth конекција), нема ограничување за тоа што можете да направите со PhoneManager!

Покрај управувањето со контакти и пораки на вашиот уред, PhoneManager исто така ви овозможува да прикачувате прилагодени логоа како што се логоа на оператори или екрани за стартување директно на самиот уред! Ова значи дека можете да го персонализирате секој аспект од тоа како луѓето гледаат кога ги користат нивните телефони - правејќи го навистина ваш!

Севкупно, ако барате се-во-едно решение кое ќе ви помогне да го насочите начинот на управување со податоците на повеќе уреди, тогаш не гледајте подалеку од овој неверојатен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач MacMedia
Страница на издавачи http://www.macmedia.sk/
Датум на издавање 2010-08-14
Датум на додавање 2009-01-11
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2.5 or higherBluetooth USB adapter or built-in Bluetooth, orNokia DLR-3P cable and Keyspan High Speed USB serial adapter
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1732

Comments:

Најпопуларни