Spamnix for Mac

Spamnix for Mac 3.0.30

Mac / Spamnix Software / 168 / Целосни спецификации
Опис

Spamnix за Mac: Крајното решение за спам-пошта

Дали сте уморни од примање безброј спам-мејлови во вашето сандаче секој ден? Дали сакате да има начин да ги филтрирате несаканите пораки и да го одржувате вашето сандаче чисто и организирано? Не гледајте подалеку од Spamnix за Mac, конечното решение за спам-пораки.

Spamnix for Eudora е приклучок за Qualcomm Eudora што ги блокира несаканите спам-пошта. Откако ќе го инсталирате, тој автоматски работи секогаш кога ќе се вклучи Eudora. Spamnix автоматски проверува дали има спам секој пат кога преземате пошта, за да не треба да се грижите за рачно филтрирање преку вашето сандаче.

Но, она што го издвојува Spamnix од другиот софтвер против спам е неговата употреба на филтрирање од Бајза. Оваа статистичка техника за машинско учење ги анализира зборовите во примероците за спам и неспам пораки за обука и ги користи тие информации за да идентификува во која категорија припаѓаат новите пораки. Ова значи дека како што продолжувате да го користите Spamnix, станува уште попрецизно во откривањето на она што го размислете за спам.

Бајзискиот систем на Spamnix може да се обучи или за поединечни пораки или цели поштенски сандачиња истовремено. Оваа флексибилност им овозможува на корисниците да ги приспособат своите поставки врз основа на нивните специфични потреби и преференции. Без разлика дали сакате да ги блокирате сите е-пошта од одреден испраќач или само оние што содржат одредени клучни зборови, Spamnix ве опфати.

Покрај неговите моќни можности за филтрирање, Spamnix нуди и неколку други функции дизајнирани да го олеснат управувањето со вашата е-пошта од кога било досега. На пример, софтверот вклучува функција за автоматска бела листа која гарантира дека важните е-пошта никогаш не се случајно означени како спам.

Друга одлична карактеристика на Spamnix е неговата способност да се интегрира со други популарни клиенти за е-пошта како што се Apple Mail и Microsoft Outlook. Ова значи дека без разлика кој клиент за е-пошта го претпочитате, достапна е верзија на Spamnix што ќе работи беспрекорно со него.

Но, можеби најдобро од сè е колку е лесен за користење! Откако ќе се инсталира, едноставно седнете и оставете софтверот да ја заврши целата работа за вас. Ќе се изненадите колку време и фрустрација може да заштеди оваа едноставна алатка!

Значи, ако сте подготвени да ја преземете контролата врз вашето сандаче еднаш засекогаш, пробајте го Spamnix за Mac денес! Со своите моќни способности за филтрирање, флексибилни опции за прилагодување и кориснички интерфејс - не спомнувајќи ја компатибилноста со повеќе клиенти за е-пошта - овој софтвер навистина има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Spamnix Software
Страница на издавачи http://www.spamnix.com
Датум на издавање 2009-01-12
Датум на додавање 2009-01-12
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 3.0.30
Барања за ОС Mac OS X 10.2/10.3/10.3.9/10.4 PPC
Барања Mac OS X 10.2 or higher,Eudora 5 or higher.
Цена $29.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 168

Comments:

Најпопуларни