Microtek ScanWizard Pro for Mac

Microtek ScanWizard Pro for Mac 7.62

Опис

Microtek ScanWizard Pro за Mac е моќен софтвер кој обезбедува драјвери за различни скенери на Microtek. Овој софтвер е компатибилен со оперативните системи Mac OS X 10.2.x, 10.3.x, 10.4.x и 10.5.x.

Со Microtek ScanWizard Pro за Mac, можете лесно да скенирате документи и слики со висок квалитет и точност. Овој софтвер поддржува широк спектар на скенери на Microtek, вклучувајќи ArtixScan M1, ArtixScan F1, ScanMaker i800, ScanMaker i900, ScanMaker 1000XL, ArtixScan 1800f, ArtixScan 2500f, ScanMaker 9700XL и ScanMaker .80XL.

Корисничкиот интерфејс на овој софтвер го прави лесен за користење дури и за почетници. Можете лесно да ги приспособите поставките според вашите барања, како што се резолуцијата и длабочината на бојата за да добиете најдобри резултати.

Една од клучните карактеристики на Microtek ScanWizard Pro за Mac се неговите напредни способности за обработка на слики кои ви дозволуваат да ги подобрите вашите скенирани слики со прилагодување на нивоата на осветленост/контраст или отстранување на прашина/гребнатини од старите фотографии.

Овој софтвер, исто така, доаѓа со функција OCR (оптичко препознавање знаци) која ви овозможува да ги конвертирате скенираните документи во текстуални датотеки што може да се уредуваат кои може да се зачуваат во различни формати како PDF или Microsoft Word.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за сериско скенирање што ви овозможува да скенирате повеќе страници одеднаш без да мора рачно да ја вчитувате секоја страница одделно.

Microtek ScanWizard Pro за Mac, исто така, обезбедува поддршка за TWAIN драјвери што значи дека може да се користи со други апликации од трети страни како Adobe Photoshop или Microsoft Office Suite.

Генерално, ако барате сигурно решение за двигател за скенер на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Microtek ScanWizard Pro за Mac! Со своите напредни функции и компатибилност со широк спектар на скенери од производите на брендот Microtek - оваа програма ќе помогне да се направат задачите за скенирање полесни од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Microtek
Страница на издавачи http://www.microtekusa.com
Датум на издавање 2010-08-10
Датум на додавање 2009-01-19
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 7.62
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 13136

Comments:

Најпопуларни