Tone-Foo for Mac

Tone-Foo for Mac 2.0

Опис

Tone-Foo за Mac: Врвен софтвер за MP3 и аудио за создавање приспособени мелодии на iPhone

Дали сте уморни од истите стари здодевни мелодии на вашиот iPhone? Дали сакате да се издвоите од толпата и да имате уникатен рингтон што ја одразува вашата личност? Не гледајте подалеку од Tone-Foo за Mac, врвниот софтвер за MP3 и аудио за создавање приспособени мелодии на iPhone.

Со Tone-Foo, можете да креирате висококвалитетни и соодветни циклуси на ѕвонење кои ќе ги користите како рингтон на вашиот iPhone. Нема повеќе намуртени погледи и погледи со омраза од вашите пријатели и соработници кога телефонот ви ѕвони! Tone-Foo не е која било апликација за „ринг-мелодија“ - таа е специјално дизајнирана да ви помогне да креирате соодветни тонови на ѕвонење за социјално и бизнис со користење класични циклуси или поекстремни со подобрени и мешани циклуси.

Една од најдобрите работи за Tone-Foo е неговата леснотија на користење. Со 96 висококвалитетни петелки за играње, сè што треба да направите е да ги комбинирате на кој било начин што одговара на вашата фенси. Не ви треба претходно искуство во музичка продукција или аудио монтажа - само оставете ја вашата креативност да тече!

Друга одлична карактеристика на Tone-Foo е неговата способност автоматски да вчитува рингтонови во iTunes. Ова значи дека штом ќе креирате приспособен рингтон, тој ќе биде подготвен за употреба на вашиот iPhone без дополнителни чекори.

Па зошто да чекаме? Преземете го Tone-Foo сега и станете мајстор во креирањето прилагодени мелодии на iPhone! Без разлика дали барате нешто класично или нешто поуникатно, овој софтвер за MP3 и аудио има се што ви треба за да го остварите.

Целосни спецификации
Издавач LemonNut
Страница на издавачи http://www.lemonnut.com
Датум на издавање 2009-01-28
Датум на додавање 2009-01-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања iTunes 8 and iPhone (for syncing ringtones)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1281

Comments:

Најпопуларни