4DBK Designer for Mac

4DBK Designer for Mac 3.2.2

Опис

4DBK Designer for Mac е моќна и иновативна мрежна софтверска алатка која ви овозможува да креирате неограничен број излози и онлајн продавници со портали за плаќање. Овој софтвер е специјално дизајниран за сајтови за е-трговија, што го прави совршено решение за веб-дизајнерите и програмерите кои сакаат да креираат динамични веб-страници за своите клиенти.

Со 4DBK Designer, можете лесно да ја дизајнирате и прилагодите вашата онлајн продавница користејќи различни шаблони, теми и графички контроли. Софтверот вклучува и кориснички интерфејс што го олеснува управувањето со вашите производи, нарачки, клиенти и плаќања.

Една од клучните карактеристики на 4DBK Designer е неговата способност да се интегрира со популарните портали за плаќање како што се PayPal, Stripe, Authorize.net и многу повеќе. Ова значи дека можете лесно да прифаќате плаќања од вашите клиенти без да се грижите за поставување сложени системи за плаќање.

Друга одлична карактеристика на 4DBK Designer е неговата поддршка за повеќе јазици и валути. Ова го олеснува продавањето производи на глобално ниво, без да се грижите за јазичните бариери или конверзија на валута.

Покрај овие карактеристики, 4DBK Designer вклучува и напредни алатки за оптимизација кои ви помагаат да ја оптимизирате вашата онлајн продавница за пребарувачите. Ова вклучува приспособливи мета-ознаки, структури на URL, мапи на сајтови, датотеки robots.txt и многу повеќе.

Генерално, ако барате моќна мрежна софтверска алатка која може да ви помогне лесно да креирате прекрасни страници за е-трговија, тогаш не гледајте подалеку од 4DBK Designer за Mac. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како интеграција на портал за плаќање и алатки за оптимизација на оптимизација - овој софтвер има сè што ви треба за да го подигнете вашиот онлајн бизнис на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач 4D NET Center
Страница на издавачи http://www.4dbk.com
Датум на издавање 2009-03-09
Датум на додавање 2009-03-09
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 3.2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 352

Comments:

Најпопуларни