Samfind Bookmarks Bar for Mac

Samfind Bookmarks Bar for Mac 1.1.1

Опис

Лентата за обележувачи Samfind за Mac е моќна екстензија на прелистувачот што го носи вашето искуство со прелистување веб на следното ниво. Дизајниран е да ви помогне брзо и лесно да ги организирате и пристапите до омилените веб-локации, без да го натрупувате интерфејсот на вашиот прелистувач. Со Samfind Bookmarks Bar, можете да креирате персонализирана лента со алатки што одговара на вашите потреби и преференции, со стотици веб-локации организирани во теми.

Наставката беспрекорно се интегрира со лентата со алатки за обележувачи на Firefox, овозможувајќи ви да ги увезете сите ваши постоечки обележувачи со само еден клик. Можете исто така да додавате нови веб-локации рачно или да избирате од претходно форматирани теми и веб-локации кои покриваат сè, од вести и референтни страници до банки, мапи, услуги за е-пошта, веб-апликации, социјални мрежи, игри, спортски сајтови и друго.

Една од најимпресивните карактеристики на Samfind Bookmarks Bar е неговата способност за интеракција со различни услуги за обележување на социјалните мрежи како што се StumbleUpon, Digg Reddit Twitter Facebook Delicious LinkedIn TinyURL MySpace Bloglines Blogmarks FriendFeed Furl Google Bookmarks Live Magnolia Mixx Slashdot Technorati Yahoo! Buzz Sphinn BallHype bit.ly BlinkList Конотација Тековна Diigo DZone Fark Faves FoxieWire Google Reader Health Ranker Kaboodle Kirtsy Newsvine Plurk Simpy Sphere Spurl Streakr Stylehive Tailrank Tipjoy Truemors Tumblr Twine Xanga Yahoo! MyWeb Y Комбинатор. Ова значи дека можете лесно да споделувате интересни приказни или написи на овие платформи директно од лентата за обележувачи.

Друга одлична карактеристика на лентата за обележувачи Samfind е нејзината функционалност за пребарување. Можете да пребарувате во која било веб-локација користејќи сопствен пребарувач директно од самата лента. Ова заштедува време со елиминирање на потребата да се движите низ повеќе страници пред да го пронајдете она што го барате.

Наставката исто така ви овозможува пристап до RSS доводите со притискање на копче. Ова значи дека можете да бидете во тек со сите ваши омилени блогови или извори на вести без да морате да ја посетувате секоја локација поединечно.

Лентата за обележувачи Samfind нуди и неколку опции за прилагодување. Можете да изберете каде на екранот се појавува - стандардна лента со алатки над или под содржината на веб-страницата - следното поле за текст на URL-адресата - да се прикажуваат само фавикони текст само двата фавикони и текстот; поставете копчиња за брз пристап; синхронизирајте ги обележувачите на повеќе компјутери за да бидат секогаш достапни кога е потребно.

Севкупната лента за обележувачи Samfind за Mac е одлична алатка за секој кој сака лесен начин да го организира својот живот на Интернет, притоа заштедувајќи време во нивната секојдневна рутина на прелистување!

Целосни спецификации
Издавач Samfind
Страница на издавачи https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9866
Датум на издавање 2009-04-03
Датум на додавање 2009-04-03
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања Firefox 3.0.*
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 851

Comments:

Најпопуларни