Chandler for Mac

Chandler for Mac 1.0.3

Опис

Чендлер за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој е дизајниран да ви помогне да управувате со вашите лични информации на ефикасен и ефективен начин. Овој менаџер за лични информации (PIM) со отворен код е преполн со функции што ви овозможуваат лесно да управувате со вашата е-пошта, календари, контакти, задачи и управување со општите информации.

Без разлика дали сте зафатен професионалец или студент кој се обидува да ги следи вашите распореди и задачи, Чендлер за Mac има сè што ви треба за да останете организирани и на врвот на работите. Со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, овој софтвер му олеснува на секој да управува со своите лични информации без никакви проблеми.

Една од клучните карактеристики на Чендлер за Mac е неговата способност беспрекорно да се интегрира со други апликации. Без разлика дали користите Microsoft Outlook или Google Calendar како примарен клиент за е-пошта или апликација за календар, Чендлер може лесно да ги синхронизира сите ваши податоци на различни платформи за никогаш да не пропуштите важен настан или краен рок.

Друга одлична карактеристика на Чендлер за Mac се неговите способности за управување со задачи. Со овој софтвер, можете да креирате задачи и да ги доделувате на одредени проекти или категории за да можете лесно да го следите нивниот напредок со текот на времето. Можете исто така да поставите потсетници и рокови за секоја задача, така што ништо не паѓа низ пукнатините.

Покрај овие основни карактеристики, Чендлер за Mac нуди и низа опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да го приспособат софтверот според нивните специфични потреби. На пример, корисниците можат да избираат од различни теми и шеми на бои со цел да го персонализираат изгледот и чувството на апликацијата.

Севкупно, ако барате моќен софтвер за продуктивност кој ќе ви помогне да го рационализирате процесот на управување со вашите лични информации, додека сè ќе биде организирано на едно место, тогаш не гледајте подалеку од Чендлер за Mac!

Целосни спецификации
Издавач OSAF
Страница на издавачи http://www.osafoundation.org
Датум на издавање 2009-04-15
Датум на додавање 2009-04-15
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 384

Comments:

Најпопуларни