com.sigh.jar for Mac

com.sigh.jar for Mac X.1.0.0

Mac / Software Industry & General Hardware / 111 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте програмер кој сака да ги конвертира програмите C во Java, com.sigh.jar за Mac е совршена алатка за вас. Овој Java пакет ги емулира функциите sprintf и strftime() на програмскиот јазик c без да бара или користи JNI. Дизајниран специјално за употреба со Eclipse, сè што треба да направите е да го фрлите во папката со додатоци и да го додадете во својствата на вашиот проект.

Една од најистакнатите карактеристики на com.sigh.jar е неговата способност одделно да ги адресира излезните текови, додека сепак ви овозможува да го користите вашиот c-код за излез. Ова значи дека можете да продолжите да ја користите вашата постоечка база на кодови додека ги користите предностите на Java.

Пакетот вклучува обработка за %u (кратенките и бајтите не се претвораат во цели броеви пред обработката), %n, %p, +/- додадени за %c и %s, како и усогласеност со ISO 8601 за strftime(). Овие карактеристики ја олеснуваат работата со различни типови на податоци и гарантираат дека вашиот излез е во согласност со индустриските стандарди.

Com.sigh.jar доаѓа подготвен за употреба со некомерцијална лиценца. Ако ви треба комерцијална лиценца, едноставно контактирајте со софтверската индустрија и општ хардвер на [email protected].

Генерално, com.sigh.jar е суштинска алатка за секој развивач кој сака да ги конвертира програмите C во Java. Неговата леснотија на користење и компатибилност со Eclipse го прават идеален избор и за почетници и за искусни програмери. Со своите моќни карактеристики и флексибилни опции за лиценцирање, овој софтверски пакет сигурно ќе стане вистински извор во вашата развојна алатка.

Целосни спецификации
Издавач Software Industry & General Hardware
Страница на издавачи http://www.s-i-g-h.com
Датум на издавање 2009-04-25
Датум на додавање 2009-04-25
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија X.1.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4/10.4 PPC/10.4 Server/10.5/10.5 Intel/10.5 PPC/10.5 Server
Барања Java VM 1.5.16
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 111

Comments:

Најпопуларни