Apimac Slideshow for Mac

Apimac Slideshow for Mac 9.5

Опис

Apimac Slideshow за Mac е моќна и разновидна алатка за приказ на слајдови и презентација која ви овозможува лесно да креирате неверојатни мултимедијални презентации. Без разлика дали треба да креирате портфолио, да ја прикажете својата работа или да испорачате презентација, Apimac Slideshow има сè што ви треба за да го остварите.

Со Apimac Slideshow, можете брзо и лесно да креирате презентации на слајдшоу што може да се дистрибуираат како самостојни програми за Mac и Windows или како датотеки со филмови оптимизирани за YouTube, CD-ROM, Интернет, iPod-и, мобилни уреди и компјутери. Софтверот е брз за учење и лесен за користење – дури и ако немате претходно искуство со мултимедијални презентации.

Една од клучните карактеристики на Apimac Slideshow е неговата способност да ракува со широк опсег на графички и мултимедијални формати. Може да внесувате QuickTime Movies, QuickTime VR Movies, MP3-датотеки, MPEG видеа, AutoDesk Animator (FLC) анимации како и AIFF аудио датотеки. Дополнително, сите главни графички формати како што се JPEG, TIFF, Picts, Photoshop слики, PNG слики, MacPaint слики, GIF (анимирани GIFS), Windows Bitmap BMP и SGI се поддржани од овој софтвер.

Apimac Slideshow исто така ви овозможува да ја персонализирате вашата презентација со прилагодување на вашите специфични потреби. Можете рачно или автоматски да контролирате слајдови додека ги персонализирате со обоени позадини, повеќе саундтракови, преклопувања на текст итн. Можете да прикажувате слики заедно со нивните имиња или приспособен текст што им олеснува на гледачите кои можеби не се запознаени со содржината што се прикажува.

Друга одлична карактеристика на Apimac Slideshow е неговата способност да ракува со повеќе саундтракови во една презентација. Ова значи дека корисниците имаат поголема флексибилност при креирањето на нивните презентации бидејќи можат да додаваат музички записи, звучни ефекти, нарација итн., за да ја подобрат својата порака.

Софтверот нуди и низа опции за приспособување, вклучувајќи транзиции помеѓу слајдови, поставки за тајмингот на презентацијата и друго. Имате целосна контрола врз тоа како изгледа и се чувствува вашата презентација, така што совршено се совпаѓа со идентитетот на вашиот бренд.

Дополнително, софтверот е опремен со интуитивен интерфејс кој ја олеснува навигацијата дури и за почетниците. Корисничкиот интерфејс гарантира дека корисниците не се губат во сложените менија, туку се фокусираат на создавање привлечна содржина без никаква мака!

Севкупно, Apmiac SlideShow е одличен избор ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за создавање слајдшоу. Совршена е за бизниси кои сакаат да ги покажат своите производи/услуги на привлечен начин или за поединци кои сакаат да споделуваат спомени преку фотографии /videos. Разновидноста што ја нуди овој софтвер го прави идеален за секој кој сака целосна контрола врз тоа како визуелно ги презентираат информациите!

Целосни спецификации
Издавач Apimac
Страница на издавачи http://www.apimac.com
Датум на издавање 2009-06-24
Датум на додавање 2009-06-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 9.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена $34.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 997

Comments:

Најпопуларни