YouSendIt Final Cut Pro Plug-in for Mac

YouSendIt Final Cut Pro Plug-in for Mac 1.2

Опис

Дали сте уморни од мака да испраќате големи датотеки преку е-пошта или други услуги за споделување датотеки? Не гледајте подалеку од приклучокот YouSendIt Final Cut Pro за Mac. Оваа моќна алатка за комуникација им овозможува на корисниците лесно да испраќаат датотеки со големина до 2 GB директно од Final Cut Pro.

Со додатокот YouSendIt, испраќањето датотеки никогаш не било полесно. Едноставно кликнете со десното копче и испратете, повлечете и пуштете, па дури и зипирајте датотеки и папки за дополнителна погодност. Плус, со достапните опции за заштита со лозинка, можете да бидете сигурни дека вашите чувствителни информации остануваат безбедни.

Но, тоа не е сè - приклучокот YouSendIt Final Cut Pro нуди и низа напредни функции дизајнирани да го направат вашето искуство со споделување датотеки што е можно понепречено. Побарајте повратни сметки за да следите кога вашите датотеки се преземени или одлучете се за сертифицирана испорака каде што корисниците мора да се логираат за да пристапат до вашите заштитени датотеки.

И ако сте загрижени за потенцијални прекини на мрежата за време на поставувањето, немојте да бидете - приклучокот YouSendIt има вградени можности за повторно поставување. вашата споделена содржина останува достапна.

За да започнете со приклучокот YouSendIt Final Cut Pro за Mac, едноставно регистрирајте се за бесплатна сметка на нашата веб-локација. И ако сакате пристап до сите наши напредни функции и способности? Размислете да се претплатите на платена сметка денес.

Па зошто да чекаме? Кажете им збогум на фрустрирачките искуства за споделување датотеки еднаш засекогаш со моќта на приклучокот Final Cut Pro на YouSendIt на ваша страна!

Целосни спецификации
Издавач YouSendIt
Страница на издавачи http://www.yousendit.com
Датум на издавање 2009-08-03
Датум на додавање 2009-08-03
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 684

Comments:

Најпопуларни