M-Audio FireWire Audiophile for Mac

M-Audio FireWire Audiophile for Mac 1.8.4-3

Mac / Midiman/M-Audio / 1578 / Целосни спецификации
Опис

M-Audio FireWire Audiophile за Mac е висококвалитетен двигател за аудио интерфејс кој е дизајниран да обезбеди исклучителен квалитет и перформанси на звукот за корисниците на Mac. Овој софтвер е специјално развиен за работа со аудио интерфејсот FireWire Audiophile на M-Audio, кој е популарен избор меѓу музичарите, продуцентите и аудио инженерите.

Со M-Audio FireWire Audiophile за Mac, можете да уживате во кристално чист квалитет на звук и перформанси со мала латентност што ви овозможува лесно да ја снимате и мешате вашата музика. Овој двигател обезбедува поддршка за повеќекратни стапки на примероци до 96 kHz, како и 24-битна резолуција за супериорна аудио верност.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата компатибилност со Core Audio технологијата на Mac OS X. Ова значи дека тој беспрекорно се интегрира со постоечкото поставување на системот и обезбедува сигурни перформанси без никакви дефекти или икање.

Покрај неговите напредни технички способности, M-Audio FireWire Audiophile за Mac нуди и кориснички интерфејс што го олеснува конфигурирањето на вашите поставки и преференци. Можете да ги прилагодите параметрите како што се големината на баферот, брзината на примерокот, нивоата на влез/излез и повеќе од самиот софтвер.

Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате во светот на снимање и продукција, M-Audio FireWire Audiophile за Mac е суштинска алатка која ќе ви помогне да ги постигнете најдобрите можни резултати од вашите аудио снимки. Со своите моќни карактеристики и интуитивен дизајн, овој драјвер ги поставува стандардите за висококвалитетни аудио интерфејси на денешниот пазар.

Клучни карактеристики:

- Двигател за аудио интерфејс со висок квалитет

- Дизајниран специјално за употреба со хардверот FireWire Audiophile на M-Audio

- Поддржува повеќекратни стапки на примероци до 96 kHz

- Обезбедува 24-битна резолуција за врвен квалитет на звукот

- Компатибилен со Core Audio технологијата на Mac OS X

- Корисничкиот интерфејс овозможува лесно конфигурирање на поставките

Системски барања:

- Компјутер на Apple со macOS X верзија 10.2 или понова

- Достапна порта за Firewire (IEEE1394)

Заклучок:

Генерално, M-Audio FireWire Audiophile Driver For MAC нуди одлично решение доколку сакате да добиете висококвалитетен звук од вашиот компјутерски систем додека користите надворешен уред како аудиофилски хардверски уред. Софтверот е дизајниран имајќи ги предвид сите видови на корисници кои се движат од почетници кои штотуку почнуваат во индустријата за музичка продукција, до професионалци на кои им требаат врвни алатки на располагање. Пријателскиот интерфејс го олеснува, дури и ако претходно немате искуство со работа со драјвери. Значи, ако сакате сигурни перформанси без никакви грешки или икање, тогаш не гледајте подалеку од M-audio firewire audiophilesoftware!

Целосни спецификации
Издавач Midiman/M-Audio
Страница на издавачи http://www.midiman.net
Датум на издавање 2009-08-16
Датум на додавање 2009-08-16
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.8.4-3
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1578

Comments:

Најпопуларни