Net Monitor Sidekick for Mac

Net Monitor Sidekick for Mac 1.3.0

Опис

Net Monitor Sidekick за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да ги следите мрежните интерфејси на локални и оддалечени компјутери на комуникација по ip/port. Со овој софтвер, можете лесно да го следите вашиот мрежен сообраќај и да ги идентификувате сите потенцијални проблеми пред тие да станат големи проблеми.

Една од клучните карактеристики на Net Monitor Sidekick е неговата способност да надгледува повеќе мрежи преку ip/port (локални и далечински) истовремено. Ова значи дека можете да внимавате на сите ваши мрежи од една централна локација, што го олеснува управувањето со целата мрежна инфраструктура.

Покрај неговите способности за следење, Net Monitor Sidekick вклучува и различни алатки кои можат да ви помогнат да ги решите проблемите што може да се појават. На пример, софтверот доаѓа со алатка за гео-локација на IP која ви овозможува брзо да ја идентификувате физичката локација на која било IP адреса на вашата мрежа.

Друга корисна карактеристика на Net Monitor Sidekick е неговата способност да генерира детални извештаи за вашата мрежна активност. Овие извештаи може да се приспособат врз основа на вашите специфични потреби и да обезбедат вредни увиди за тоа како вашата мрежа функционира со текот на времето.

Генерално, ако барате моќно мрежно софтверско решение за Mac, тогаш Net Monitor Sidekick дефинитивно вреди да се размисли. Со своите напредни способности за следење и сеопфатен сет на алатки, овој софтвер ќе помогне да се осигура дека вашата мрежа работи непречено и ефикасно во секое време.

Целосни спецификации
Издавач Guy Meyer
Страница на издавачи http://homepage.mac.com/rominar/net.html
Датум на издавање 2009-08-22
Датум на додавање 2009-08-22
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 1.3.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.4 Server, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5 Server, Mac OS X 10.4 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 812

Comments:

Најпопуларни