Canon CanoScan ScanGear CS for Mac

Canon CanoScan ScanGear CS for Mac 11.0.3.1

Опис

Canon CanoScan ScanGear CS for Mac е моќен софтвер за двигатели кој им овозможува на корисниците да ги поврзат своите скенери од Canon со нивните Macintosh компјутери. Овој софтвер е компатибилен и со Intel CPU и со Macintosh системи базирани на Power PC, што го прави разноврсно решение за сите типови корисници.

Со Canon CanoScan ScanGear CS за Mac, корисниците можат да уживаат во висококвалитетни способности за скенирање кои се оптимизирани за уникатните карактеристики на нивните скенери од Canon. Овој софтвер обезбедува напредни функции за обработка на слики кои им овозможуваат на корисниците да го подобрат квалитетот на нивните скенирани слики, вклучувајќи корекција на боја, отстранување прашина и заострување на сликата.

Една од клучните придобивки од користењето на Canon CanoScan ScanGear CS за Mac е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење и интуитивен, дури и за почетници корисници. Интерфејсот обезбедува јасни упатства и упатства во текот на процесот на скенирање, осигурувајќи дека корисниците можат да постигнат оптимални резултати со минимален напор.

Покрај неговите моќни способности за скенирање, Canon CanoScan ScanGear CS за Mac вклучува и низа напредни функции што го прават идеален избор за професионални фотографи и графички дизајнери. Овие карактеристики вклучуваат поддршка за скенирање со висока резолуција до 9600 dpi, како и компатибилност со Adobe Photoshop Elements и други популарни апликации за уредување слики.

Генерално, ако барате доверливо софтверско решение за драјвери кое ќе ви овозможи да го извлечете максимумот од вашиот скенер од Canon на вашиот компјутерски систем Macintosh, тогаш не гледајте подалеку од Canon CanoScan ScanGear CS за Mac. Со своите напредни можности за сликање и кориснички интерфејс, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за скенирање со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач Canon
Страница на издавачи http://www.canon.com
Датум на издавање 2009-09-10
Датум на додавање 2009-09-10
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 11.0.3.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Canon CanoScan LiDE 25
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 29354

Comments:

Најпопуларни