MacSpeech Dictate Legal for Mac

MacSpeech Dictate Legal for Mac 1.5

Mac / Nuance Communications / 3094 / Целосни спецификации
Опис

MacSpeech Dictate Legal за Mac е револуционерен софтвер кој обезбедува сосема нов начин за интеракција со вашиот Mac. Наместо да пишувате, можете да го користите вашиот глас за внесување текст и изговарање наредби. Со MacSpeech Dictate Legal, лесно е да се диктира документи, е-пошта и многу повеќе без да се допира тастатурата или глувчето.

Овој деловен софтвер е дизајниран специјално за правни професионалци на кои им требаат прецизни способности за диктирање. Поддржува и целосно разбира над 30.000 правни зборови и термини, што го прави подготвен дури и за најтешките задачи за пишување. Исклучителните способности за препознавање на MacSpeech Dictate Legal гарантираат дека можете да диктирате лесно и самоуверено.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер се неговите силни способности за обука на фрази. Како што користите MacSpeech Dictate Legal, тој учи од вашиот гласовен внес и станува уште попрецизен со текот на времето. Уредникот на вокабулар, исто така, ви овозможува да обучувате поединечни зборови и да додавате нови, како што се соодветни именки, што ви дава уште поголема контрола врз тоа како го препознава вашиот говор.

Со неверојатна стапка на прецизност до 99%, блиску до совршенство може да се постигне со минимален потребен тренинг. Ќе ги користите супериорните можности на MacSpeech Dictate Legal за само неколку минути по инсталацијата.

MacSpeech Dictate Legal работи беспрекорно со апликациите за Mac-темелници како што се Adobe Photoshop, QuarkXPress, Adobe InDesign, iChat Mail iPhoto Keynote меѓу другите, како и апликациите на Apple, вклучително и Microsoft Word TextEdit меѓу другите! Ова значи дека без разлика која апликација ја користите на вашиот Macintosh компјутер - дали календарски/решенија за управување со контакти или апликации за финансии/фактурирање - овој софтвер ќе работи лесно без никакви пречки!

Покрај неговата компатибилност со различни апликации на пазарот денес (вклучувајќи ги и оние споменати погоре), овој деловен софтвер е оптимизиран за перформанси во две основни апликации: Microsoft Word и TextEdit на Apple. Ова значи дека при користење на овие критични апликации заедно со MacSpeech Dictate Legal ќе има зголемена продуктивност поради поголемите брзини што водат кон поприродно интуитивно искуство во целина!

Генерално, ако барате ефикасен начин да ги диктирате е-поштата со документи итн., тогаш не гледајте подалеку од ова неверојатно парче технологија!

Целосни спецификации
Издавач Nuance Communications
Страница на издавачи http://www.nuance.com/
Датум на издавање 2009-07-18
Датум на додавање 2009-09-18
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за препознавање глас
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.5.6 Intel/10.6 Intel
Барања MacSpeech-certified noise-cancelling microphone (included with new purchase).
Цена $595
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3094

Comments:

Најпопуларни