MacSpeech Dictate International for Mac

MacSpeech Dictate International for Mac 1.5

Mac / Nuance Communications / 28132 / Целосни спецификации
Опис

MacSpeech Dictate International за Mac е револуционерен деловен софтвер кој обезбедува сосема нов начин за интеракција со вашиот Mac. Наместо да пишувате, користете го гласот за внесување текст; наместо да кликнете на глувчето, само изговарајте команди. Со MacSpeech Dictate International, тоа е лесно.

Овој софтвер поддржува и целосно разбира четири различни јазици: англиски, француски, германски и италијански. Ова значи дека можете да диктирате на кој било од овие јазици без да морате рачно да се префрлате помеѓу нив.

Една од најимпресивните карактеристики на MacSpeech Dictate International е неговата неверојатна стапка на точност до 99%. Оваа речиси совршена точност гарантира дека можете да се потпрете на овој софтвер за сите ваши потреби за диктирање. Се разбира, можете да продолжите да ја зголемувате точноста додека користите MacSpeech Dictate International.

Покрај тоа, MacSpeech Dictate International НИКОГАШ не пишува погрешно ниту еден збор. Со овој софтвер, печатните грешки се минато. Можете да бидете сигурни дека секој збор ќе биде напишан правилно и точно препишан.

Потребна е минимална обука со овој софтвер бидејќи обезбедува неверојатна прецизност и продуктивност веднаш надвор од кутијата. Со само неколку минути тренинг, ќе ги користите супериорните способности на MacSpeech Dictate International како професионалец.

MacSpeech Dictate International работи беспрекорно со апликации како Adobe Photoshop, QuarkXPress, Adobe InDesign BBEdit и многу други. Исто така, работи одлично со апликациите на Apple, вклучувајќи и iChat Mail iPhoto Keynote меѓу другите.

Плус, тој е оптимизиран за перформанси со две апликации-темелници за Mac - Microsoft Word и TextEdit на Apple - што значи поголема брзина во овие критични апликации што резултира со поприродно интуитивно искуство и зголемена продуктивност за вас.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е тоа што нема скриени трошоци при купувањето, бидејќи сè што е потребно за да започнете е вклучено, како што е висококвалитетниот микрофон со слушалки што обезбедува моментална продуктивност уште од првиот ден!

Во заклучок:

Ако барате ефикасен начин да диктирате текст на вашиот компјутер без да пишувате или кликате постојано, тогаш не гледајте подалеку од MacSpeech Dictate International! Неговата неверојатна стапка на точност во комбинација со минималните барања за обука го прави идеален избор за секој кој сака брзи доверливи услуги за транскрипција на дофат на раката!

Целосни спецификации
Издавач Nuance Communications
Страница на издавачи http://www.nuance.com/
Датум на издавање 2009-09-16
Датум на додавање 2009-09-18
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за препознавање глас
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.5.6 Intel/10.6 Intel
Барања MacSpeech-certified noise-cancelling microphone (included with new purchase).
Цена $249
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 28132

Comments:

Најпопуларни