Advanced Effect Maker for Mac

Advanced Effect Maker for Mac 2.02

Mac / Mandomartis Software / 22074 / Целосни спецификации
Опис

Advanced Effect Maker за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да креирате Flash и JavaScript ефекти. Со само неколку кликања, можете да креирате неверојатни слајд шоуа, гласници, скролери, игри, менија за навигација на Интернет и многу повеќе. Овој софтвер е совршен за веб-дизајнери кои сакаат да додадат дополнителен талент на нивните веб-локации.

Една од најдобрите работи за Advanced Effect Maker е колку е лесен за користење. Не ви се потребни никакви програмски вештини или познавање на Flash или JavaScript за да започнете. Едноставно изберете го саканиот ефект од 40-те достапни опции за приспособување и приспособете го со помош на Visual Applet Configurator (VAC). VAC го олеснува прилагодувањето на поставките како што се бои, фонтови, големини и друго.

Друга одлична карактеристика на Advanced Effect Maker е тоа што сите ефекти се бесплатни за користење и за комерцијални или за некомерцијални цели. Нема временски ограничувања или ограничувања за тоа колку пати можете да ги користите. Ова значи дека можете да креирате онолку приспособени веб-ефекти колку што сакате без да се грижите за таксите за лиценцирање.

Едно нешто што го издвојува Advanced Effect Maker од другите софтвери за графички дизајн е неговата способност да испраќа Flash-датотеки преку е-пошта. Ова значи дека можете лесно да ги споделите вашите креации со пријателите и колегите без да се грижите за ограничувањата на големината на датотеката.

Можеби една од највозбудливите карактеристики на Advanced Effect Maker за Mac верзија 2 е неговиот целосно нов интерфејс што го прави создавањето сопствени веб ефекти уште полесно од порано! Дополнително, многу аплети се ажурирани во оваа верзија што ги прави уште помоќни од порано!

Севкупно, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ви овозможува брзо и лесно да креирате неверојатни веб-ефекти, тогаш не гледајте подалеку од Advanced Effect Maker за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Mandomartis Software
Страница на издавачи http://www.mandomartis.com/
Датум на издавање 2009-10-12
Датум на додавање 2009-10-12
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.02
Барања за ОС Mac OS X 10.2/Server, Mac OS X 10.3 Server/.9, Mac OS X 10.4 Intel/Server, Mac OS X 10.5 Intel/Server/.6 Intel, Mac OS X 10.6/Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 22074

Comments:

Најпопуларни