Lighthouse for Mac

Lighthouse for Mac 1.2.7

Mac / codelaide software / 3885 / Целосни спецификации
Опис

Lighthouse за Mac: Врвен софтвер за вмрежување

Дали сте уморни да се справувате со проблемите со статичните препраќања на портите? Дали сакате динамично и лесно за користење решение за управување со вашите мрежни апликации? Не гледајте подалеку од Lighthouse за Mac, врвниот мрежен софтвер.

Lighthouse е динамична алатка за препраќање порти која ви овозможува да овозможите и оневозможите препраќање порти со само еден клик. Без разлика дали користите NAT/PMP (базни станици на аеродромот на Apple) или UPnP (D-Link, Linksys, Netgear) протоколи, Lighthouse ве опфати.

Препраќањата на портите често се неопходни за алатки како што се инстант-месинџери, алатки за споделување датотеки и други мрежни апликации што се извршуваат зад портата NAT (читај: рутер за домашна мрежа). Способноста динамично да управувате со вашите препраќања на пристаништа ве спасува од сите проблеми да се справите со незгодните статички препраќања.

Со Lighthouse, започнувањето и запирањето на препраќањето на портите е лесно како кликнување на копче. Плус, живее во вашата лента со мени - секогаш лесно достапен кога ви треба. Можете дури и автоматски да започнете со препраќање порти кога ќе се стартуваат апликациите или кога ќе се најавите на MacOS X.

Но, тоа не е сè - Lighthouse ги поддржува и NAT/PMP рутерите (како што се базните станици на аеродромот Apple) и рутерите UPnP (како што се рутерите брендирани D-Link, Linksys или Netgear). И ако тоа не беше доволно, доаѓа дури и со претходно направени профили за мапирање на порти за популарни апликации!

И да не заборавиме на известувањата за Growl - Lighthouse ги има и тие. Со вградената поддршка за известувањата за Growl, никогаш повеќе нема да пропуштите важно ажурирање или предупредување.

Накратко, ако барате лесно за користење мрежно софтверско решение кое се грижи за сите ваши потреби за динамично проследување порти на MacOS X - не гледајте подалеку од Lighthouse. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач codelaide software
Страница на издавачи http://www.codelaide.com
Датум на издавање 2010-08-08
Датум на додавање 2009-10-24
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 1.2.7
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5 Server, Mac OS X 10.4 Intel
Барања A NAT/PMP or UPnP enabled router
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3885

Comments:

Најпопуларни