SlingPlayer for Mac

SlingPlayer for Mac 1.0.10

Опис

SlingPlayer за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој им овозможува на сопствениците на Slingbox да ја гледаат својата омилена телевизиска содржина директно на екранот на нивниот компјутер Macintosh. Со своите фото-реалистични далечински управувачи и целосниот опсег на режими на гледање, SlingPlayer за Mac обезбедува извонредно и интуитивно искуство на гледање што го користи иконскиот изглед и чувство на Mac OS.

Без разлика дали гледате кабелски, DVR, ДВД или дури и забавни производи на Apple како Apple TV, Front Row, iPod во Universal Dock на Apple или iPod во iPod Hi-Fi, SlingPlayer за Mac ви дава целосна далечинска контрола над вашиот систем за домашна забава. Ова значи дека можете лесно да се префрлате помеѓу канали, да ги прилагодите нивоата на јачина на звук, па дури и да ги програмирате вашите омилени канали за брз пристап.

Една од клучните карактеристики на SlingPlayer за Mac е неговата способност да обезбеди беспрекорно доживување при гледањето на повеќе уреди. Без разлика дали сте дома или сте во движење, можете да го користите SlingPlayer за да ги гледате вашите омилени серии од каде било со интернет конекција. Ова го прави совршен за зафатени професионалци кои треба да останат поврзани додека патуваат или за секој што сака да ги следи нивните омилени емисии додека се надвор од дома.

Друга одлична карактеристика на SlingPlayer за Mac е неговата поддршка за репродукција на видео со висока дефиниција. Со поддршка за резолуција до 1080p HD, овој софтвер обезбедува неверојатни визуелни слики кои сигурно ќе ги импресионираат дури и најпребирливите гледачи. И со своите напредни способности за обработка на видео, обезбедува непречена репродукција дури и кога се пренесува преку побавни интернет конекции.

Покрај неговите импресивни способности за репродукција на видео, SlingPlayer вклучува и низа напредни функции дизајнирани специјално имајќи ја предвид продуктивноста. На пример, вклучува вграден програмски водич кој ви овозможува брзо да ги наоѓате и закажувате снимките од вашите омилени серии за никогаш повеќе да не пропуштите епизода.

Севкупно, ако барате моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да ја гледате омилената телевизиска содржина директно на екранот на вашиот Macintosh компјутер со целосна далечинска контрола на системот за домашна забава, тогаш не гледајте подалеку од SlingPlayer за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Sling Media
Страница на издавачи http://www.slingmedia.com/indexa.php
Датум на издавање 2009-10-31
Датум на додавање 2009-10-31
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.0.10
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15503

Comments:

Најпопуларни