Microtek ScanWizard for Mac

Microtek ScanWizard for Mac 6.10

Опис

Microtek ScanWizard за Mac е моќен и сигурен софтвер кој обезбедува драјвери за линијата на скенери. Овој софтвер е дизајниран да работи беспрекорно со Mac оперативните системи, овозможувајќи им на корисниците лесно да скенираат документи, фотографии и други материјали со нивните скенери Microtek.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Microtek ScanWizard за Mac го олеснува извлекувањето на максимумот од вашиот скенер. Без разлика дали скенирате документи за работна или лична употреба, овој софтвер ги обезбедува сите алатки што ви се потребни за да постигнете висококвалитетни резултати.

Клучни карактеристики:

- Интерфејс лесен за користење: корисничкиот интерфејс на Microtek ScanWizard за Mac го олеснува навигацијата низ сите функции и поставки на софтверот. Можете брзо да пристапите до сите алатки што ви се потребни без да треба да трошите време на пребарување низ менијата или опциите.

- Напредни опции за скенирање: Овој софтвер нуди широк опсег на напредни опции за скенирање кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите скенирања според вашите специфични потреби. Можете да ги приспособите поставките како резолуција, длабочина на боја, осветленост, контраст и многу повеќе.

- Сериско скенирање: со можностите за сериско скенирање вградени во Microtek ScanWizard за Mac, можете да скенирате повеќе страници одеднаш без да мора рачно да ја вчитувате секоја страница во скенерот. Оваа функција заштедува време и ја зголемува продуктивноста кога работите на големи проекти или документи.

- Алатки за подобрување на сликата: Алатките за подобрување на сликата во овој софтвер ви овозможуваат да го подобрите квалитетот на вашите скенирани слики со прилагодување на острината, намалувањето на шумот, филтрите за отстранување на екранот и друго. Овие функции помагаат да се осигурате дека вашите скенирани слики се јасни и јасни секој пат.

- OCR (Оптичко препознавање знаци): со OCR технологијата вградена во Microtek ScanWizard за Mac, можете да конвертирате скениран текст во текстуални датотеки што може да се уредуваат како Word или Excel формат. Оваа функција заштедува време кога работите со големи количини текстуални податоци со елиминирање на рачно пишување грешки

Компатибилност:

Microtek ScanWizard е компатибилен со широк опсег на скенери од различни производители, вклучувајќи ги Canon, Epson, Fujitsu, Kodak, Panasonic, Ricoh, Xerox итн. Ги поддржува двата USB 2.0/3.x интерфејси кои обезбедуваат брзи стапки на пренос на податоци помеѓу компјутер и скенер. Минималните системски барања се верзијата macOS 10.x инсталирана на компјутери базирани на Интел со најмалку 1GB RAM и 500MB слободен простор на тврдиот диск

Заклучок:

Генерално, Microtek Scanwizard е одличен избор доколку барате сигурни драјвери кои обезбедуваат висококвалитетни скенирања на вашиот Mac компјутер. идеално решение без разлика дали го користите дома или во професионални услови. Па зошто да чекате? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Microtek
Страница на издавачи http://www.microtekusa.com
Датум на издавање 2009-11-01
Датум на додавање 2009-11-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.10
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.6 - 9.2.2PPC48 MB RAM (64 MB recommended)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2108

Comments:

Најпопуларни