Springy for Mac

Springy for Mac 1.6.1

Mac / Dragan MiliÃ?â?¡ / 21488 / Целосни спецификации
Опис

Springy for Mac: The Ultimate Archiving and Compression Utility

Ако сте корисник на Mac, знаете колку е важно да ги имате вистинските алатки за управување со вашите датотеки. Без разлика дали се занимавате со големи архиви или само треба да компресирате некои датотеки за полесно споделување, неопходно е да имате сигурна алатка за архивирање и компресија. Тоа е местото каде што доаѓа Springy.

Springy е моќна, но лесна за употреба алатка за архивирање и компресија, дизајнирана специјално за Mac OS X. Со својата беспрекорна интеграција со Finder и неговиот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање, Springy го олеснува управувањето со сите ваши архиви и компресирани датотеки .

Но, што го издвојува Springy од другите алатки за архивирање? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Отворете и прелистувајте ја содржината на архивата или сликата на дискот без да извлекувате датотека од неа.

Со Springy, можете брзо да ја прегледате содржината на која било архива или слика на дискот без претходно да треба да извлекувате датотеки. Ова може да ви заштеди време и мака кога работите со големи архиви.

Брзо извлечете ги сите датотеки или само датотеките по избор од архива или слика на дискот.

Кога треба да извлечете датотеки од архива, Springy го прави тоа брзо и лесно. Можете да изберете да ги извлечете сите датотеки одеднаш или да ги изберете само оние што ви се потребни.

Брзо извлечете ја целата архива или сликата на дискот со двоен клик на нејзината датотека во Finder.

Ако претпочитате да не користите влечење и спуштање, Springy исто така ви дозволува да извлечете цели архиви едноставно со двоен клик на нивната датотека во Finder.

Изменете ја содржината на постоечка архива или слика на дискот: додавајте, пребришете, бришете и преименувајте датотеки во архива или слика на дискот.

Дали треба да направите промени на постоечка архива? Нема проблем – со можностите за уредување на Springy, можете да додавате нови датотеки, да ги пребришете постоечките, да ги бришете несаканите, па дури и да ги преименувате по потреба.

Целосна поддршка за влечење и пушти за архивирање и вадење од/до Finder.

Интерфејсот со влечење и спуштање на Springy го олеснува создавањето на нови архиви, како и додавањето нова содржина во постоечките - сето тоа директно во Finder.

Задачите за архивирање/извлекување може да се завршат брзо и ефикасно со користење на системското мени за услуги во контекстуалното мени Snow Leopard/Finder во Leopard и порано.

За уште побрз пристап кога работите во прозорците на Finder (во Snow Leopard или претходните верзии), едноставно користете ги опциите од менито за услуги на системот што се достапни преку контекстуалните менија!

Уредете/изменувајте која било датотека во архива/слика на диск со двоен клик.

Ви треба поголема контрола врз поединечни ставки во вашите архиви? Со вградената функционалност на уредувачот на Springy (достапна со двоен клик), менувањето на поединечни ставки е едноставно!

Прегледајте во живо многу видови поддржани формати во Архива без претходно да ги извлечете!

Сакате брз преглед пред да извршите промени? Со прегледи во живо достапни директно во архивирана содржина (без потреба од екстракција), оваа функција заштедува време додека обезбедува мир на умот!

Прелистување датотеки во архиви и слики од диск и вадење одредена датотека или папка со користење на контекстуално мени за хиерархиски пронаоѓач

Конечно - ако навигацијата низ сложени структури на папки изгледа застрашувачка - не грижете се! Со контекстуалните менија со хиерархиски пронаоѓач достапни во текот на вашиот процес на работен тек - наоѓањето специфични папки/датотеки никогаш не било полесно!

Покрај овие карактеристики споменати погоре - едно нешто што навистина ја издвојува пролетта е неговата широка палета на поддржани формати! Од ZIPs/TARs/RARs/7Z/PAX/CPGZ/GZIP/BZIP2/UNIX Компресирајте/SIT/JAR/DMG ISO слики - има неколку формати што не се опфатени овде! Плус - идните изданија ќе продолжат да ја прошируваат оваа листа уште повеќе...

Значи, ако управувањето со вашите дигитални средства е најважно - тогаш размислете да додадете „Пролет“ во вашиот работен тек денес!

Целосни спецификации
Издавач Dragan MiliÃ?â?¡
Страница на издавачи http://www.springyarchiver.com
Датум на издавање 2010-08-13
Датум на додавање 2009-11-19
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.6.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21488

Comments:

Најпопуларни