PayLoom for Mac

PayLoom for Mac 2.0

Mac / YourHead Software / 365 / Целосни спецификации
Опис

PayLoom за Mac е моќен и лесен за користење приклучок RapidWeaver кој ви овозможува да изградите професионални веб-продавници на PayPal за само неколку минути. Со PayLoom, можете да создадете неверојатни онлајн продавници кои се и визуелно привлечни и многу функционални, што го прави совршено решение за бизниси од сите големини.

Без разлика дали сте искусен веб-развивач или штотуку почнувате, PayLoom го олеснува создавањето прекрасни онлајн продавници кои се оптимизирани за продажба. Со својот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање, можете брзо да додавате производи, слики, описи и информации за цените во вашата продавница без никакво знаење за кодирање.

Една од клучните карактеристики на PayLoom е неговата способност беспрекорно да се интегрира со PayPal. Ова значи дека вашите клиенти можат лесно да купуваат користејќи ги нивните PayPal сметки без воопшто да ја напуштат вашата веб-страница. Ова не само што го прави процесот на наплата побрз и поудобен за вашите клиенти, туку и помага да се зголемат конверзиите и продажбата.

Друга одлична карактеристика на PayLoom е неговата флексибилност. Можете да го приспособите секој аспект од дизајнот на вашата продавница за да одговара на изгледот и чувството на вашиот бренд. Од избор на бои и фонтови до додавање прилагоден CSS код, PayLoom ви дава целосна контрола врз тоа како изгледа вашата продавница.

Покрај моќните карактеристики, PayLoom доаѓа и со одлична поддршка за корисниците од самите програмери. Ако некогаш имате какви било прашања или проблеми со приклучокот, тие се секогаш достапни за помош преку е-пошта или телефон.

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно решение за градење професионални веб-продавници на PayPal на Mac компјутери со помош на софтверот RapidWeaver, тогаш не гледајте подалеку од PayLoom!

Целосни спецификации
Издавач YourHead Software
Страница на издавачи http://www.yourhead.com/
Датум на издавање 2009-12-11
Датум на додавање 2009-12-11
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за е-трговија
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања RapidWeaver 4.3
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 365

Comments:

Најпопуларни