MovieGate for Mac

MovieGate for Mac 3.08

Опис

MovieGate за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да го шифрирате и креирате вашето ДВД со поддршка за поглавја, анимирано мени, преводи и слајдшоу со транзиции. Со својот кориснички интерфејс, MovieGate му олеснува на секој да креира ДВД-а со професионален изглед со само неколку кликања.

Една од истакнатите карактеристики на MovieGate е неговата поддршка за теми кои користат кварцни композиции или PulpMotion > 1.10. Ова значи дека можете да изберете од широк спектар на претходно дизајнирани теми за да му дадете на вашиот DVD уникатен изглед и чувство. Без разлика дали креирате ДВД за лична употреба или за комерцијални цели, MovieGate има се што ви треба за да се истакне.

Друга одлична карактеристика на MovieGate е неговата способност да креира ДВД-а од сите датотеки со извори на видео кои се поддржани од QuickTime. Ова значи дека без разлика во кој формат се вашите видеа, без разлика дали се AVI, MP4 или MOV, MovieGate може лесно да се справи со сите нив.

Кога креирате ДВД со MovieGate, имате целосна контрола врз секој аспект од процесот. Можете да додавате поглавја во која било точка од временската линија на видеото и да ги приспособите насловот и сликичката на секое поглавје. Можете исто така да додавате преводи на повеќе јазици и да избирате од различни стилови и големини на фонтови.

Покрај овие карактеристики, MovieGate исто така ви овозможува да креирате слајдови со транзиции помеѓу секоја слика. Можете да изберете од неколку ефекти на транзиција, како што се избледување/излегување или растворање, што на вашето слајдшоу ќе му даде дополнителен допир на професионализам.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен видео софтвер кој ви овозможува брзо и лесно да креирате ДВД-а со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од MovieGate за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Mac et Video
Страница на издавачи http://www.macetvideo.com
Датум на издавање 2010-08-08
Датум на додавање 2009-12-23
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 3.08
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5 Server
Барања Core Image compatible graphics card
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2429

Comments:

Најпопуларни