LoudHush for Mac

LoudHush for Mac 1.3.22

Mac / Modulo Consulting / 332 / Целосни спецификации
Опис

LoudHush за Mac е моќна апликација за меки телефони која ви овозможува да остварувате и примате гласовни повици користејќи го вашиот компјутер. Дизајниран е специјално за Mac OS X и функционира како IAX клиент за Asterisk PBX. Со LoudHush, можете лесно да иницирате и одговарате на повици, да ги држите и префрлите и да уживате во кристално чист аудио квалитет.

Без разлика дали сте бизнис професионалец или само некој кој треба да остане поврзан со пријателите и семејството, LoudHush е совршено решение. Нуди широк опсег на функции што го олеснуваат управувањето со вашите повици, вклучувајќи проследување повици, поддршка за говорна пошта, снимање повици и многу повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на LoudHush е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците корисници можат брзо да се забрзаат. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, што го олеснува навигацијата низ сите различни функции.

Друга одлична карактеристика на LoudHush е неговата компатибилност со други апликации. Можете лесно да го интегрирате со популарните апликации за пораки како Slack или HipChat за да можете да добивате известувања кога некој ќе се обиде да ве контактира преку гласовен повик.

LoudHush нуди и напредни безбедносни карактеристики, како што е поддршката за шифрирање што гарантира дека сите ваши разговори се безбедни од обиди за прислушување или хакирање.

Генерално, ако барате сигурна апликација за меко телефон за Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од LoudHush. Со своите моќни карактеристики и филозофијата на дизајнот за лесно користење, сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот комуникациски арсенал!

Целосни спецификации
Издавач Modulo Consulting
Страница на издавачи http://modulo.ro
Датум на издавање 2010-01-15
Датум на додавање 2010-01-15
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.3.22
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Microphone and headset Asterisk account
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 332

Comments:

Најпопуларни