Logitech Harmony Remote for Mac

Logitech Harmony Remote for Mac 7.7

Опис

Logitech Harmony Remote за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги контролирате напредните универзални далечински управувачи на Logitech Harmony од вашиот Mac компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да го поставите и приспособите вашиот далечински да ги контролира сите уреди за домашна забава со само еден клик.

Далечинскиот управувач Logitech Harmony за Mac е дизајниран да ви го олесни управувањето со сите уреди за домашна забава. Без разлика дали имате ТВ, ДВД-плеер, звучен систем или кој било друг уред за кој е потребен далечински управувач, овој софтвер може да помогне да се поедностави процесот.

Една од клучните карактеристики на Logitech Harmony Remote за Mac е неговата способност да креира сопствени активности. Ова значи дека можете да поставите конкретни дејства што ќе вклучуваат или исклучуваат повеќе уреди одеднаш. На пример, ако сакате да гледате филм на вашиот ТВ и звучен систем, едноставно креирајте активност наречена „Гледање филм“ и софтверот автоматски ќе ги вклучи двата уреди и ќе ги префрли на правилните поставки за влез.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со преку 270.000 различни уреди од повеќе од 6.000 брендови. Ова значи дека без разлика каков тип на уред имате во поставувањето на домашната забава, големи се шансите тој да биде компатибилен со овој софтвер за далечински управувач.

Покрај неговата компатибилност со широк спектар на уреди и брендови, далечинскиот управувач Logitech Harmony за Mac нуди и напредни опции за прилагодување. Можете лесно да ги персонализирате копчињата на вашиот далечински управувач со доделување специфични функции или макроа врз основа на вашите преференции.

Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е интуитивен и лесен за користење. Главниот екран ги прикажува сите достапни активности во големи икони за да може лесно да се најдат и брзо да се изберат. Можете исто така да пристапите до дополнителни поставки со кликнување на иконата за менувачот во горниот десен агол.

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со сите ваши уреди за домашна забава од една централна локација користејќи напреден универзален далечински управувач како оние што ги нуди Logitech Harmony, тогаш не гледајте подалеку од нивното посветено решение за драјвери - Далечинскиот управувач Logitech Harmony за Mac !

Целосни спецификации
Издавач Logitech
Страница на издавачи http://www.logitech.com/
Датум на издавање 2010-01-23
Датум на додавање 2010-01-23
Категорија Возачи
Под категорија Контролери на игри
Верзија 7.7
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.3 - 10.6
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 31316

Comments:

Најпопуларни