Vehicles Coloring Book for Mac

Vehicles Coloring Book for Mac 1.0

Опис

Vehicles Coloring Book за Mac е забавно и едукативно софтверско решение дизајнирано да го забавува вашето дете додека ги подобрува неговите уметнички и креативни вештини. Овој софтвер за боенки е дел од линијата производи на Star Coloring, кои се наменети за децата и им даваат одлична можност да учат додека се забавуваат.

Книгата за боење возила е специјално дизајнирана за момчиња, со низа возила како што се автомобили, камиони, авиони, чамци и друго. Сликите се целосно во 3D, обезбедувајќи извонредно искуство што ќе го привлече вниманието на вашето дете. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење со звучни ефекти и музика во заднина што придонесуваат за целокупното искуство.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер за боенки е можноста за мешање бои. Вашето дете може да создаде високо приспособени креации со реални нијанси користејќи различни бои достапни во програмата. Оваа карактеристика ја поттикнува креативноста и експериментирањето, а истовремено предава и теорија на бои.

Покрај книгата за боење возила, Star Coloring нуди и други производи во нивната линија што може повеќе да ги привлечат интересите на вашето дете. Тие вклучуваат боенки со животинска тема или книги со фантазија со змејови или еднорози.

Програмата доаѓа во верзии и за Mac и за компјутер за да можете да изберете која платформа најмногу ви одговара. Можете исто така да ја преземете и испробате програмата пред да ја купите за да можете да видите дали ги исполнува вашите очекувања.

Севкупно, Vehicles Coloring Book за Mac обезбедува одлична можност за децата да учат додека се забавуваат на нивниот компјутер. Ја поттикнува креативноста преку својот интуитивен интерфејс полн со звучни ефекти и музика во заднина, како и неговата способност да меша бои создавајќи високо приспособени креации со реални нијанси што го прави едно од најдобрите решенија за едукативни софтверски решенија достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Star Coloring
Страница на издавачи http://starcoloring.com
Датум на издавање 2010-08-16
Датум на додавање 2010-01-26
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 459

Comments:

Најпопуларни