Aegisub Subtitle Editor for Mac

Aegisub Subtitle Editor for Mac 2.1.8

Mac / Aegisub Project / 13988 / Целосни спецификации
Опис

Aegisub Subtitle Editor за Mac е моќен и напреден уредувач на титли кој е дизајниран да им помогне на корисниците да создаваат преводи, преводи и сложени преклопувања користејќи аудио или видео. Развиен од ентузијасти, овој софтвер се надоврзува на работните текови создадени и усовршени преку професионална, хоби или секојдневна употреба.

Со Aegisub Subtitle Editor за Mac, корисниците можат лесно да креираат висококвалитетни преводи кои се точни и лесни за читање. Софтверот доаѓа со низа функции што го олеснуваат создавањето преводи брзо и ефикасно. На пример, софтверот вклучува приказ на брановидни форми кој им овозможува на корисниците да ја видат аудио брановата форма на нивната видео датотека. Ова го олеснува синхронизирањето на времето на титловите со аудиото.

Покрај неговите моќни алатки за создавање титли, Aegisub Subtitle Editor за Mac вклучува и низа други функции што го прават суштинска алатка за секој што работи со видео содржина. На пример, софтверот вклучува поддршка за повеќе јазици што го олеснува создавањето преводи на различни јазици.

Една од клучните придобивки од користењето на Aegisub Subtitle Editor за Mac е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење, така што дури и почетниците можат веднаш да почнат да создаваат висококвалитетни преводи. Интерфејсот е интуитивен и лесен за навигација што го олеснува наоѓањето на сите алатки што ви се потребни.

Друга придобивка од користењето на Aegisub Subtitle Editor за Mac е неговата флексибилност. Софтверот поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи AVI, MP4, MKV и повеќе што значи дека можете да работите со речиси секаков вид видео-датотека што ја имате на вашиот компјутер.

Генерално, ако барате напреден уредувач на титли кој е моќен и лесен за користење, тогаш не гледајте подалеку од Aegisub Уредувач на преводи за Mac! Со својот опсег на функции дизајнирани специјално за брзо и ефикасно создавање висококвалитетни преводи, овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за создавање видео содржини до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Aegisub Project
Страница на издавачи http://www.aegisub.org/
Датум на издавање 2010-08-09
Датум на додавање 2010-01-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 2.1.8
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 13988

Comments:

Најпопуларни