PageSpinner for Mac

PageSpinner for Mac 5.2.1

Mac / Optima System / 69150 / Целосни спецификации
Опис

PageSpinner за Mac е моќен HTML уредник кој е дизајниран да ги задоволи потребите и на почетните и на професионалните веб-автори. Поддржува широк опсег на технологии за развој на веб, вклучувајќи HTML, XHTML, PHP, SSI, CSS и JavaScript. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, PageSpinner им олеснува на корисниците да креираат прекрасни веб-локации кои се оптимизирани за перформанси и функционалност.

Една од клучните придобивки од користењето на PageSpinner е неговата вградена поддршка за HTML Assistant. Оваа функција обезбедува брз пристап до најчесто користените опции за обележување и форматирање, што го олеснува создавањето веб-страници со професионален изглед од кога било досега. Дополнително, софтверот вклучува низа алатки и примери кои им помагаат на корисниците да научат како ефективно да користат HTML.

Друга голема предност на PageSpinner е неговата функција за преглед во живо. Ова им овозможува на корисниците да видат како нивната веб-локација ќе изгледа во реално време додека прават промени или ажурирања. Софтверот вклучува и вградена FTP поддршка што им олеснува на корисниците да ги прикачуваат датотеките на нивните веб-локации директно од апликацијата.

Покрај овие карактеристики, PageSpinner нуди и поддршка за извршување на команди на школка од апликацијата. Ова значи дека корисниците можат лесно да ги автоматизираат повторливите задачи или да вршат сложени операции.

Пакетот за развој на веб вклучува и бесплатни регистрации на алатките за MapSpinner и CamSpinner развиени од тимот на Optima. Mapspinner ви помага лесно да креирате мапи со слики, додека Camspinner ви овозможува лесно да снимате видео или слики од вашата веб камера.

Генерално, ако барате се-во-едно решение кое може да ви помогне да креирате неверојатни веб-локации брзо и лесно на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од PageSpinner!

Целосни спецификации
Издавач Optima System
Страница на издавачи http://www.optima-system.com/
Датум на издавање 2010-08-07
Датум на додавање 2010-02-04
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 5.2.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 69150

Comments:

Најпопуларни