Canon CanoScan LiDE 20 for Mac

Canon CanoScan LiDE 20 for Mac 7.0.1.1aX

Опис

Canon CanoScan LiDE 20 за Mac е моќен и сигурен драјвер за скенер кој е дизајниран да работи беспрекорно со вашиот скенер за слики во боја од Canon. Овој софтвер компатибилен со TWAIN ви овозможува лесно да скенирате документи, фотографии и други слики директно од вашиот Mac компјутер.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Canon CanoScan LiDE 20 за Mac го олеснува снимањето на висококвалитетни скенирања на сите ваши важни документи. Без разлика дали треба да скенирате една страница или цел куп хартии, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Една од клучните придобивки од користењето на Canon CanoScan LiDE 20 за Mac е неговата компатибилност со широк опсег на оперативни системи. Без разлика дали користите macOS Catalina или постара верзија на OS X, овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашиот систем.

Покрај неговата компатибилност со различни оперативни системи, Canon CanoScan LiDE 20 за Mac нуди и разновидни напредни функции за скенирање што го олеснуваат секој пат да добивате резултати со професионален квалитет. На пример, овој софтвер вклучува алатки за автоматска корекција на сликата што може да помогне да се подобри јасноста и квалитетот на вашите скенирања.

Други корисни функции вклучуваат поддршка за повеќе формати на датотеки (вклучувајќи PDF), приспособливи поставки за резолуција и длабочина на боја и поддршка за сериско скенирање (што ви овозможува да скенирате повеќе страници одеднаш). Со овие моќни алатки на вашите прсти, можете лесно да креирате дигитални копии од сите ваши важни документи за кратко време.

Генерално, ако барате сигурен драјвер за скенер кој нуди напредни функции и беспрекорна компатибилност со различни оперативни системи, тогаш не гледајте подалеку од Canon CanoScan LiDE 20 за Mac. Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за скенирање – без разлика дали работите во канцелариско опкружување или едноставно треба да дигитализирате некои стари семејни фотографии.

Целосни спецификации
Издавач Canon
Страница на издавачи http://www.canon.com
Датум на издавање 2010-02-28
Датум на додавање 2010-02-28
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 7.0.1.1aX
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 103756

Comments:

Најпопуларни