Wnd_HelpTagDisabler for Mac

Wnd_HelpTagDisabler for Mac 1.1

Mac / MacTechnologies Consulting / 166 / Целосни спецификации
Опис

Wnd_HelpTagDisabler за Mac е моќна подкласа на прозорци која е дизајнирана специјално за програмери кои користат REAL Studio (порано познат како REALbasic). Овој софтвер ви овозможува лесно да ги оневозможите или овозможите ознаките за помош на контролите во прозорецот, што го прави суштинска алатка за секој што сака да го насочи својот развојен процес.

Со Wnd_HelpTagDisabler, можете брзо и лесно да поставите својства што ќе ги оневозможат или овозможат ознаките за помош на вашите контроли. Ова значи дека повеќе не треба да се грижите за рачно оневозможување на секоја ознака поединечно, заштедувајќи ви време и напор. Дополнително, овој софтвер вклучува методи кои ви дозволуваат да ги добивате или поставувате ознаките за помош без да се грижите дали се овозможени или не.

Една од најдобрите работи за Wnd_HelpTagDisabler е неговата леснотија на користење. Дури и ако сте нов во развојот на REAL Studio, овој софтвер доаѓа со пример проект кој ќе ви помогне да започнете брзо и лесно. Примерниот проект обезбедува чекор-по-чекор инструкции за тоа како ефективно да го користите Wnd_HelpTagDisabler, па дури и ако никогаш претходно не сте користеле подкласа на прозорци, овој софтвер ќе ви биде лесен за разбирање.

Друга одлична карактеристика на Wnd_HelpTagDisabler е неговата флексибилност. Овој софтвер работи со сите видови контроли во вашите прозорци, вклучувајќи копчиња, полиња за текст, полиња за избор и многу повеќе. Без разлика дали вашата апликација користи само неколку контроли или десетици од нив низ повеќе прозорци, Wnd_HelpTagDisabler може да се справи со сето тоа.

Покрај тоа што е лесен за употреба и флексибилен, Wnd_HelpTagDisabler нуди и одлични перформанси. Тој е оптимизиран специјално за Mac системи кои работат со апликации REAL Studio, така што работи непречено без никакви заостанати или одложувања.

Севкупно, Wnd_HelpTagDisabler е суштинска алатка за секој развивач кој користи REAL Studio на Mac системи. Неговата леснотија на користење, флексибилност и одличните перформанси ја прават една од најдобрите опции достапни во својата категорија. Па зошто да чекате? Преземете го Wnd_Helptagdisbler денес и започнете со рационализирање на вашиот развојен процес!

Целосни спецификации
Издавач MacTechnologies Consulting
Страница на издавачи http://www.mactechnologies.com/
Датум на издавање 2010-03-08
Датум на додавање 2010-03-08
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 166

Comments:

Најпопуларни