Sesamouse for Mac

Sesamouse for Mac 1.2

Mac / Calf Trail Software / 477 / Целосни спецификации
Опис

Sesamouse за Mac е моќен софтвер за двигатели кој го отклучува целосниот потенцијал на вашиот хардвер Magic Mouse. Со Sesamouse, можете да направите многу повеќе од само лизгање и лизгање. Овој иновативен софтвер интерпретира повеќе движења, овозможувајќи ви да зумирате и ротирате во апликации со можност за гестови како iPhoto и Preview. Дури и испраќа информации за секој прст на површината на глувчето до софтвер кој поддржува напреден мултитач.

Ако барате начин да го подигнете вашето искуство со Magic Mouse на следното ниво, Sesamouse е совршено решение. Без разлика дали сте страствен фотограф или само некој што сака да извлече повеќе од својот глушец, овој софтвер за двигатели има се што ви треба.

Една од клучните карактеристики на Sesamouse е неговата способност да интерпретира напредни гестови. Со овој софтвер инсталиран на вашиот Mac, можете да го користите вашиот Magic Mouse на начини кои претходно беа невозможни. На пример, ако работите со фотографии во iPhoto или Preview, Sesamouse ви овозможува лесно да зумирате и одзумирате користејќи едноставни движења со прстите на површината на глувчето.

Покрај неговите можности за гестови, Sesamouse обезбедува и детални информации за секој прст на површината на глувчето. Ова значи дека ако користите програма што поддржува напреден мултитач (како Adobe Photoshop), Sesamouse ќе испраќа податоци за секоја поединечна положба и движење на прстот директно до самата програма.

Друга одлична карактеристика на Sesamouse е неговата леснотија на користење. Откако ќе се инсталира на вашиот Mac, овој софтвер за двигатели работи беспрекорно во заднина, без потреба од дополнителна конфигурација. Едноставно поврзете го вашиот Magic Mouse како и обично и почнете да уживате во сите негови нови способности веднаш.

Генерално, ако поседувате магичен глушец и сакате да извлечете повеќе од него од кога било досега, Sesamouse за Mac е суштинска алатка за отклучување на неговиот целосен потенцијал. Со напредна интерпретација на гестови и вградени детални можности за следење на прстите, овој софтвер за двигател го носи вашето искуство со глувчето од добро на одлично со само неколку кликања!

Целосни спецификации
Издавач Calf Trail Software
Страница на издавачи http://calftrail.com
Датум на издавање 2010-03-10
Датум на додавање 2010-03-10
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 1.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) Magic Mouse
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 477

Comments:

Најпопуларни