Samanon Client for Mac

Samanon Client for Mac 1.2.0

Mac / 93-interactive / 214 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано пребарување на нови и возбудливи игри за играње на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Samanon Client за Mac. Овој иновативен софтвер ви дава централен пристап до огромна колекција на инди и секојдневни игри, сите на една погодна локација.

Со Samanon Client, можете лесно да прелистувате, нарачувате, инсталирате и деинсталирате игри. Клиентот вклучува веб-прелистувач кој ви овозможува да пребарувате нови наслови или да истражувате популарни омилени. Откако ќе најдете игра што ќе ви привлече внимание, едноставно кликнете на „нарачајте“ и таа ќе биде додадена во вашата библиотека.

Една од најдобрите карактеристики на Samanon Client е неговиот тенок дизајн. За разлика од другите решенија за игри кои бараат постојано извршување задачи во заднина, оваа апликација на прелистувачот се стартува брзо и работи непречено без да ги успорува перформансите на вашиот компјутер.

Друга голема придобивка од користењето на Samanon Client е неговата меѓуплатформска компатибилност. Без разлика дали користите Linux, Mac OSX или Windows оперативни системи, овој софтвер работи беспрекорно на сите платформи.

Откако ќе го инсталирате клиентот на вашиот Mac компјутер и ќе се најавите на вашата сметка, преземањето игри е брзо и лесно. Можете да започнете со репродукција веднаш без потреба од дополнително поставување.

Изборот на игри достапни преку Samanon Client е навистина импресивен. Од стрелци преполни со акција до релаксирачки игри со загатки, има нешто за секого во оваа обемна библиотека.

Покрај тоа што нуди широк спектар на опции за игри, Samanon Client обезбедува и пристап до апликации и демо. Ова значи дека дури и ако игрите не ви се примарен интерес, сè уште има многу корисни алатки достапни преку овој софтвер.

Генерално, ако барате лесно за користење решение за игри со огромен избор на наслови достапни на вашите прсти - не гледајте подалеку од Samanon Client за Mac!

Целосни спецификации
Издавач 93-interactive
Страница на издавачи http://93-interactive.com
Датум на издавање 2010-08-12
Датум на додавање 2010-03-12
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 214

Comments:

Најпопуларни