Gracion Enclose for Mac

Gracion Enclose for Mac 1.1.1

Mac / Gracion Software / 70 / Целосни спецификации
Опис

Gracion Enclose за Mac: Крајното решение за испраќање големи датотеки

Во денешното дигитално доба, испраќањето големи датотеки стана вообичаена практика. Без разлика дали споделувате фотографии, видеа или друга мултимедијална содржина со висока резолуција, прилозите за е-пошта честопати доаѓаат со ограничувања што може да го направат процесот фрустрирачки и одземаат многу време. За среќа, Gracion Enclose за Mac нуди едноставно и ефикасно решение за овој проблем.

Gracion Enclose е интернет софтвер дизајниран специјално да испраќа големи датотеки без ограничувања на прилозите за е-пошта. Со овој софтвер, можете лесно да ги прикачувате вашите датотеки на серверот по ваш избор (како што е MobileMe или вашиот веб-сервер) додека креирате шаблонска е-пошта во еден чекор. Ова значи дека не треба да се грижите за ограничувањата на големината на датотеката или проблемите со компатибилноста кога испраќате големи датотеки.

Една од најдобрите работи за Gracion Enclose е тоа што не бара од примателите да посетуваат специјална веб-локација или да инсталираат некој софтвер. Наместо тоа, тие едноставно кликнуваат на врската во секоја е-пошта за да се прикаже или преземе датотеката преку нивните сопствени веб-прелистувачи. Ова го прави неверојатно лесно за секој да ги прима вашите датотеки без никакви проблеми.

Но, тоа не е сè - Gracion Enclose доаѓа преполно со карактеристики што го прават уште помоќен и попријатен за корисниците:

Интелигентен асистент за поставување: Помошникот за поставување ве води низ процесот на конфигурирање на поставките за вашата сметка и избирање кој(и) сервер(и) сакате да го користите.

Претходно конфигурирано за MobileMe и Gmail: ако користите MobileMe или Gmail како ваш примарен давател на услуги за е-пошта, Gracion Enclose е веќе претходно конфигуриран за овие услуги за да можете веднаш да започнете да го користите.

УРЛ-адреси што може да се влечат: Можете да влечете URL-адреси од Safari директно во прозорец со комплет - нема потреба од копирање/залепување!

Присуство на iChat: кога некој испраќа комплет преку iChat (или пораки), неговиот статус ќе се прикажува во iChat/Messages како „испраќање“ додека не заврши.

Автоматско управување со датотеки со сервери: Не мора да се грижите за управување со поставените датотеки на серверите - Gracion Enclose се грижи за сè автоматски!

Архивирање на пораки: сите испратени пораки се архивирани, така што тие се лесно да се најдат подоцна доколку е потребно.

Пакување со автоматско zip: Доколку е потребно (на пр., при поставување на повеќе мали датотеки), Gracion Enclose автоматски ќе ги компресира во една зип архива пред да ги постави.

QuickTime Flattening: филмовите QuickTime се срамнети со земја за време на поставувањето за да се репродуцираат правилно на сите платформи (Mac/Windows/iOS).

Spotlight Friendly: Сите прилози се индексирани од Spotlight, така што тие се лесно да се најдат подоцна доколку е потребно.

Приклучок за брз изглед: можете да ги прегледате куќиштата директно од Finder користејќи Quick Look - нема потреба прво да ги отворате!

Со сите овие карактеристики комбинирани, Gracion Enclose обезбедува неспоредливо искуство кога станува збор за испраќање големи датотеки преку Интернет. И најдобро од се? Нема реклами и не се потребни регистрации за примачите! Па зошто да чекаме? Преземете го Gracion Enclose денес и почнете да ги испраќате тие големи датотеки со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач Gracion Software
Страница на издавачи http://www.gracion.com/
Датум на издавање 2010-03-13
Датум на додавање 2010-03-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC/.6 Intel
Барања
Цена $15
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 70

Comments:

Најпопуларни