Pukka for Mac

Pukka for Mac 1.8.5

Mac / Code Sorcery Workshop / 424 / Целосни спецификации
Опис

Pukka за Mac е моќен и разновиден интернет софтвер кој ви овозможува лесно да управувате со вашите услуги за социјално обележување. Без разлика дали користите Delicious, Ma.gnolia или која било друга услуга за обележување, Pukka ве покрива. Со својот брз и лесен дизајн, Pukka е совршена алатка за секој што сака да го насочи своето искуство со онлајн обележување.

Една од истакнатите карактеристики на Pukka е нејзината поддршка за повеќе сметки. Ова значи дека можете лесно да се префрлате помеѓу различни сметки на различни услуги без да мора да се најавувате и излегувате секој пат. Ова го олеснува одржувањето на вашите лични обележувачи одвоени од работните обележувачи или кои било други категории што ги имате.

Друга одлична карактеристика на Pukka е неговата компатибилност со различни прелистувачи и надворешни уредници како што се NetNewsWire, NewsFire и Vienna. Ова значи дека без разлика кој прелистувач или уредник сакате да го користите, Pukka беспрекорно ќе се интегрира со него.

Покрај овие карактеристики, Pukka нуди и поддршка за пребарување на Spotlight што ви овозможува брзо пребарување низ сите ваши обележувачи користејќи ја вградената функционалност за пребарување на Apple. И ако тоа не беше доволно, Pukka исто така се интегрира и со докот и со лентата со мени на вашиот Mac за уште полесен пристап.

Севкупно, ако барате брз и ефикасен начин да управувате со вашите услуги за социјално обележување на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Pukka. Со поддршката за повеќе сметки, компатибилноста со прелистувачот, можностите за пребарување на Spotlight и интеграцијата на лентата за приклучување/мени - овој софтвер има се што е потребно за оптимално корисничко искуство!

Целосни спецификации
Издавач Code Sorcery Workshop
Страница на издавачи http://codesorcery.net
Датум на издавање 2010-08-28
Датум на додавање 2010-03-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.8.5
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5 Server
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 424

Comments:

Најпопуларни