SIlverFast Ai - UMAX Astra 4700 (Mac) for Mac

SIlverFast Ai - UMAX Astra 4700 (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 1498 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai - UMAX Astra 4700 (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции, што го прави совршена алатка за какви било потреби за скенирање. Со своите 64-битни HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенер IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматска рамка, автоматско острење, гама-оптимизација и NegaFix, меѓу другото; Софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 е дизајниран да го истакне најдоброто од сите уреди.

Без разлика дали сте почетник или стручен корисник на скенери и софтвер за сликање, SilverFast ве опфати со своите три различни верзии: SilverFast SE за почетници; SilverFast Ai за напредни корисници; и SilverFast Ai Studio за експерти. Овој софтвер за скенер и слика е погоден за секоја потреба.

LaserSoft Imaging нуди индивидуално приспособени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, филмски скенери и дигитални камери, искористувајќи го целосниот потенцијал на секој уред. Целта на компанијата е да обезбеди висококвалитетни цели за калибрација кои ќе им помогнат на корисниците да постигнат вистински резултати во боја при калибрирање на нивниот скенер или печатач или дури и нивниот дигитален фотоапарат користејќи SilverFast.

Преглед на софтверот SilverFast:

1. SilverFast SE/Ai (софтвер за скенер): софтверот за скенер сам по себе

Оваа верзија на софтверот е совршена за оние кои штотуку почнуваат со скенирање бидејќи ги обезбедува сите потребни алатки за да постигнат совршени скенирања.

2. SilverFast HDR (софтвер за сликање): 48-bit/64-bit HDRi обработка на слика

Оваа верзија на софтверот за сликање обезбедува можности за обработка на податоци RAW кои го прават PhotoShop застарен.

3. Silverfast Archive Suite (Ai + HDR): комбинација на скенер и софтвер за сликање

Оптималната алатка за архивирање ги комбинира двете верзии споменати погоре во еден пакет што им обезбедува на корисниците сè што им е потребно за ефективно да ги архивираат нивните слики.

4. Silverfast DC (софтвер за дигитална камера)

Оваа верзија ги оптимизира сликите користејќи RAW работниот тек што ја прави идеална за фотографи кои сакаат да извлечат повеќе од нивните дигитални фотоапарати

5.Silverfast PrinTao (софтвер за печатач)

Лесно, но вистинско печатење во боја како што ви треба

Silverfast беше награден од EDP како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година поради неговата способност да го калибрира вашиот скенер или печатач користејќи висококвалитетни цели за калибрација од LaserSoft Imaging што резултира со вистински резултати во боја секој пат!

Многу фотографи претпочитаат iSRD што ја подобрува алатката за отстранување прашина и гребнатини што може да се користи дури и на Kodachromes!

Може да преземате демо верзии опширно тестирани на Windows и Macintosh бесплатно! Додадете вредност без да купувате нов хардвер со користење на сребро брзо!

Како заклучок, Silverfast AI - UMAX Astra 4700 (Mac) за Mac е одличен избор ако барате моќно решение за скенирање кое може да се справи со сите ваши потреби без разлика дали штотуку почнувате или сте експерт корисник. Различните функции достапни го прават овој производ да се издвојува од другите слични производи што се нудат денес. Дополнително, фактот што LaserSoft Imaging нуди индивидуално прилагодени решенија значи дека корисниците можат да добијат поголема вредност од нивната сегашна опрема без да мора да купуваат нов хардвер. Па зошто да не му дадете на овој производ се обиде денес?

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-03-31
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Барања supported scanner
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1498

Comments:

Најпопуларни