SilverFast Ai - EPSON Perfection 3200 (Mac) for Mac

SilverFast Ai - EPSON Perfection 3200 (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 1565 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai - EPSON Perfection 3200 (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции за подобрување на вашето искуство со скенирање. Со своите напредни способности, овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на почетниците, напредните корисници и експертите. Без разлика дали барате софтвер за скенер или софтвер за сликање, SilverFast ве опфати.

SilverFast SE/Ai 6.6 Scanner Software резултати со подобрени карактеристики: 64bit HDRi, Multi-Exposure, iSRD, IT8 Scanner Calibration and ICC Printer Calibration, Kodachrome Features, Auto-Frame, Auto-Sharpening, Gamma-optimization, NegaFix за почеток и филмови други. Овие карактеристики овозможуваат лесно постигнување на совршени скенирања.

Верзијата SilverFast SE е идеална за почетници кои сакаат да започнат со скенирање, додека верзијата SilverFast Ai ги задоволува потребите на напредните корисници на кои им е потребна поголема контрола врз нивните скенирања. За експертите на кои им се потребни уште понапредни функции и опции за приспособување во нивното софтверско решение за скенер, постои и верзијата SilverFast Ai Studio.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер за скенер е неговата способност да го истакне најдоброто од сите уреди, вклучувајќи ги и скенерите, дигиталните камери за печатење и уредите за обработка на слика. LaserSoft Imaging нуди индивидуално прилагодени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, скенери за филмови и дигитални камери, искористувајќи го целосниот потенцијал на секој уред.

Со својата сеопфатна палета на производи вклучувајќи SilverFast SE/Ai (софтвер за скенер), SilverFast HDR (софтвер за сликање), SilverFast Archive Suite (Ai + HDR), Silverfast DC (софтвер за дигитална камера) и софтвер за печатач PrinTao; можете да бидете сигурни дека постои производ кој ги задоволува вашите специфични потреби.

Silverfast беше награден од EDP како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година, што доволно зборува за неговите стандарди за квалитет. Висококвалитетните цели за калибрација од LaserSoft Imaging обезбедуваат вистински резултати во боја при калибрирање на вашиот скенер или печатач или дури и на вашиот дигитален фотоапарат користејќи ја оваа моќна алатка.

Многу фотографи претпочитаат користење iSRD што е подобрена алатка за отстранување прашина и гребнатини што прави чуда дури и на Kodachromes што ја прави една од нашите најпопуларни алатки меѓу фотографите ширум светот.

Можете да преземате демо верзии за Windows или Macintosh бесплатно за да можете да ги тестирате овие неверојатни производи пред целосно да се посветите! Ова значи дека можете да додадете вредност на вашата моментална опрема без да купувате нов хардвер со користење на нашиот моќен пакет производи!

Во заклучок; ако барате сеопфатен пакет на производи дизајнирани специјално за подобрување на вашето искуство со скенирање, тогаш не гледајте подалеку од опсегот на LaserSoft Imaging кој вклучува сè, од основни алатки за скенирање, до решенија за сликање од професионално ниво!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-03-31
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Барања supported scanner
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1565

Comments:

Најпопуларни