SilverFast Ai IT8 - MINOLTA Scan-Software (Mac) for Mac

SilverFast Ai IT8 - MINOLTA Scan-Software (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 532 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai IT8 - MINOLTA Scan-Software (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции, што го прави совршена алатка за какви било потреби за скенирање. Со своите 64-битни HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенер IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматска рамка, автоматско острење, гама-оптимизација и NegaFix, меѓу другото; Софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 е дизајниран да го истакне најдоброто од сите уреди.

Без разлика дали сте почетник или стручен корисник на скенери и софтвер за сликање; SilverFast ве опфати со своите три различни верзии: SilverFast SE за почетници, SilverFast Ai за напредни корисници и SilverFast Ai Studio за експерти. Овој софтвер за скенер и слика е погоден за секоја потреба.

LaserSoft Imaging нуди индивидуално приспособени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, филмски скенери и дигитални камери, искористувајќи го целосниот потенцијал на секој уред. Посветеноста на компанијата за обезбедување цели за калибрација со висок квалитет обезбедува резултати во боја кога го калибрирате вашиот скенер или печатач или вашиот дигитален фотоапарат користејќи SilverFast.

Преглед на софтверот SilverFast:

1. SilverFast SE/Ai (софтвер за скенер): софтверот за скенер сам по себе, дизајниран да дава совршени скенирања.

2. SilverFast HDR (софтвер за сликање): 48Bit/64Bit HDRi обработка на слики што го прави PhotoShop застарен.

3. SilverFast Archive Suite (Ai + HDR): комбинација на скенер и софтвер за сликање што обезбедува оптимални алатки за архивирање.

4. Silverfast DC (софтвер за дигитална камера): оптимизирајте ги и архивирајте ги вашите слики користејќи RAW работниот тек

5. PrinTao (софтвер за печатач): лесно, но вистинско печатење во боја како што ви треба

Silverfast беше награден од EDP како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година поради неговите импресивни карактеристики како што е подобрената алатка за отстранување прашина iSRD која може да се користи дури и на Kodachromes.

Со оваа моќна алатка за скенирање на ваше располагање; нема потреба да купувате нов хардвер бидејќи можете да додадете вредност на вашата моментална опрема со лесно користење.

Преземете ги демо верзии на оваа неверојатна алатка за скенирање денес на платформите Windows или Macintosh!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-03-31
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Барања supported scanner
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 532

Comments:

Најпопуларни