SilverFast Ai IT8 - PrimeFilm 1800 AFL (Mac) for Mac

SilverFast Ai IT8 - PrimeFilm 1800 AFL (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 837 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai IT8 - PrimeFilm 1800 AFL (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции, што го прави совршена алатка за какви било потреби за скенирање. Со своите 64-битни HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенер IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматска рамка, автоматско острење, гама-оптимизација и NegaFix, меѓу другото; Софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 е врвното решение за совршено скенирање.

Без разлика дали сте почетник или напреден корисник во софтверската технологија за скенирање и сликање; SilverFast SE за почетници, SilverFast Ai за напредни корисници и SilverFast Ai Studio за експерти ве опфатија. Овој софтвер за скенери и сликање го покажува најдоброто од сите уреди, вклучувајќи скенери, дигитални камери, како и печатење и обработка на слики.

LaserSoft Imaging нуди индивидуално приспособени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, скенери за филмови и дигитални камери, искористувајќи го целосниот потенцијал на секој уред. Посветеноста на компанијата за обезбедување цели за калибрација со висок квалитет гарантира дека вашиот скенер или печатач дава вистински резултати во боја секој пат.

Преглед на софтверот SilverFast:

1. SilverFast SE/Ai (софтвер за скенер): софтверот за скенер сам по себе

2. SilverFast HDR (софтвер за сликање): 48-bit/64-bit HDRi обработка на слика

3. Обработка на RAW податоци: PhotoShop е застарен

4. SilverFast Archive Suite (Ai + HDR): комбинација на скенер и софтвер за сликање

5. Оптимална алатка за архивирање: архивирајте ги вашите слики користејќи работен тек на RAW

6.Silverfast DC (софтвер за дигитална камера)

7.Silverfast PrinTao (софтвер за печатач)

Комбинацијата на овие карактеристики овозможува лесно да се постигне висококвалитетно скенирање, истовремено обезбедувајќи ефикасен процес на работа кој заштедува време.

Една карактеристика што се издвојува во овој софтвер за скенер е неговата подобрена алатка за отстранување прашина и гребнатини iSRD која може да се користи дури и на Kodachromes! Само оваа карактеристика направи многу фотографи да го претпочитаат овој производ пред другите на пазарот денес.

Во прилог на неговите импресивни карактеристики споменати погоре; LaserSoft Imaging беше награден од EDP како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година, што дополнително ја потврдува нивната посветеност кон обезбедување квалитетни производи кои ги задоволуваат потребите на клиентите.

Калибрирањето на вашиот скенер или печатач со помош на висококвалитетните цели за калибрација на LaserSoft Imaging обезбедува прецизност на бојата при печатење или скенирање слики, со што се добиваат резултати со професионален изглед секој пат!

Во заклучок; ако барате сигурно решение за скенирање со врвни карактеристики, тогаш не гледајте подалеку од Silverfast AI IT8 - PrimeFilm 1800 AFL(Mac) за Mac!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-03-31
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.5/10.6
Барања None
Цена $218
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 837

Comments:

Најпопуларни