SilverFast Ai IT8 - CANON CanoScan FS4000US (Mac) for Mac

SilverFast Ai IT8 - CANON CanoScan FS4000US (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 1285 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai IT8 - CANON CanoScan FS4000US (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции, вклучително и 64 битна HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенерот IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматско поврзување рамка, , Гама-оптимизација, NegaFix и Филмови за почетници. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на сите корисници - од почетници до експерти.

Софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 е совршено решение за секој што сака да постигне совршени скенирања. Нуди низа функции што го прават да се издвојува од другите софтвери за скенери достапни на пазарот. Со своите напредни способности како што се Multi-Exposure и iSRD (отстранување прашина и гребнатини базирано на инфрацрвена боја), софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 гарантира дека вашите скенирања се со највисок можен квалитет.

За оние на кои им требаат уште понапредни функции од она што го нуди софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6, може да се одлучат за SilverFast Ai Studio кое посебно се грижи за стручните корисници на кои им е потребна поголема контрола врз нивниот процес на скенирање.

Покрај неговите понуди за софтвер за скенери, LaserSoft Imaging обезбедува и софтверски решенија за сликање, како што е SilverFast HDR, кој нуди 48Bit/64Bit HDRi обработка на слики и RAW податоци, со што PhotoShop е застарен.

Комбинацијата на скенер и софтвер за сликање понудени од LaserSoft Imaging во нивниот Archive Suite (Ai + HDR) ја прави оптимална алатка за архивирање за оние кои сакаат да ги зачуваат своите скапоцени спомени дигитално.

За љубителите на дигитални фотоапарати кои сакаат целосна контрола врз нивните слики користејќи RAW работниот тек, можат да се одлучат за софтверот за дигитална камера SilverFast DC кој им овозможува лесно да ги оптимизираат и архивираат своите слики.

Печатењето слики во боја никогаш не било полесно со софтверот за печатач Silverfast PrinTao кој обезбедува лесно, но вистинско печатење како што ви треба.

Посветеноста на LaserSoft Imaging кон обезбедување цели за калибрација со висок квалитет им донесе признание од EDP како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година. Калибрирањето на вашиот скенер или печатач користејќи ги овие цели заедно со Silverfast ќе гарантира дека добивате точни резултати секогаш кога ќе скенирате или печатите слика.

Многу фотографи претпочитаат користење iSRD поради неговата подобрена алатка за отстранување прашина и гребнатини; може да се користи дури и на Kodachromes што го прави суштинска алатка во арсеналот на секој фотограф.

Можете да преземате демо верзии на сите овие производи на Windows и Macintosh платформите бесплатно, што ви овозможува доволно време да го тестирате секој производ пред да одлучите да купите кој најмногу одговара на вашите потреби.

Заклучок:

Како заклучок, Silverfast AI IT8 - CANON CanoScan FS4000US (Mac) е моќен софтвер за скенери од категоријата на драјвери дизајниран од LaserSoft Imaging, специјално наменет за поединци кои бараат висококвалитетни решенија за скенирање без да мора да купуваат нова хардверска опрема. Нивниот асортиман на производи е наменет за секого од почетници до експерти кои нудат напредни функции како што се мулти-експозиција, iSRD, карактеристики на Kodachrome, гама оптимизација, NegaFix, филмови итн. Silverfast беше награден од EDP како најдобар систем за управување со бои уште во 2008 година, главно поради тоа што обезбедуваат висок квалитет Калибрацијата има за цел да обезбедува точни резултати секој пат. LaserSoft Imaging обезбедува демо верзии бесплатни што им овозможува на потенцијалните клиенти доволно време да го тестираат секој производ пред да одлучат да купат некој што најмногу им одговара. палета на производи!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-03-31
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Барања supported scanner
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1285

Comments:

Најпопуларни