SilverFast Ai IT8 - NIKON LS 1000/20 (Mac) for Mac

SilverFast Ai IT8 - NIKON LS 1000/20 (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 323 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai IT8 - NIKON LS 1000/20 (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции, вклучувајќи 64 битна HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенерот IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматска рамка, автоматско -Оштрење, гама-оптимизација, NegaFix и филмови за почетници. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на сите корисници - од почетници до експерти.

Софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 е совршено решение за оние кои сакаат совршено скенирање. Нуди низа функции што го прават да се издвојува од другите софтвери за скенери достапни на пазарот. Со своите напредни способности како што се Multi-Exposure и iSRD (отстранување прашина и гребнатини базирано на инфрацрвена боја), SilverFast SE/Ai гарантира дека вашите скенирања се со највисок можен квалитет.

За напредните корисници на кои им е потребна поголема контрола врз нивниот процес на скенирање, SilverFast Ai обезбедува дополнителни функции како што се селективна корекција на бојата и неостро маскирање. Овие алатки ви овозможуваат прецизно да ги прилагодите вашите слики.

За експертите на кои им е потребна уште поголема контрола врз нивниот процес на скенирање или треба редовно да работат со голем обем на слики, SilverFast Pro Studio обезбедува широк сет на алатки кои ви овозможуваат да го оптимизирате работниот тек и да постигнете професионални резултати.

Покрај понудата на софтвер за скенери, LaserSoft Imaging обезбедува и софтверски решенија за сликање како што се SilverFast HDR (48Bit/64Bit HDRi обработка на слики), RAW обработка на податоци и PhotoShop застарен; SilverFast Archive Suite (Ai + HDR) кој ги комбинира софтверот за скенер и сликање во една алатка; SilverFast DC кој ги оптимизира сликите на дигиталниот фотоапарат користејќи работен тек на RAW; и конечно PrinTao што овозможува лесно, но вистинско печатење во боја како што ви треба.

Една клучна карактеристика што го издвојува Silverfast од другите софтверски решенија за скенери е неговата способност да калибрира скенери или печатачи користејќи висококвалитетни цели за калибрација од LaserSoft Imaging за вистински резултати во боја. Оваа функција беше препознаена од EDP кога ја доделија како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година.

Многу фотографи претпочитаат користење iSRD затоа што е употреблив дури и за Kodachromes што го прави идеална алатка за оние кои работат со постари филмски залихи или негативи каде што може да има прашина или гребнатини на површината на самиот филм.

Ако сте заинтересирани да го испробате ова моќно софтверско решение за скенер пред да го купите целосно, тогаш LaserSoft Imaging нуди демо верзии достапни за преземање на двете платформи Windows и Macintosh за да можете да го тестирате овој производ пред целосно да се посветите!

Севкупно, ако сакате да додадете вредност без да купите нов хардвер, тогаш не гледајте подалеку од палетата производи на LaserSoft Imaging вклучувајќи го и нивниот наградуван двигател Silverfast AI IT8-Nikon LS1000/20 (Mac)!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-03-16
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Барања supported scanner
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 323

Comments:

Најпопуларни